çoook güseldi tşk ederim bir tanesini duvar kağıdı yaptım harikaa
Fotoğrafın en iyi hali, ışığı en güzel almış halidir.
|
01-30-2009, Saat: 07:59 PM <
Biraz burda fotoÄžrafcıları eleştireyimmi..(:
1-nci fotoğrafta aşağıya doğru ışık eksikliği var çoçuğun ayağı alınması gereken yerde almamış eksik kalmış onunda dışında güzel tonlama. 2-nci çok hayalperest olmuş ama hoş bir kare.. 3-ncü suyun akış tarzının daha şiddetli olduğu bir zamanda yakalansaydı daha hoş bir kare çıkardı ortaya.. 4-ncü beğenmedim çok düz bir kare yani hiç bir şey anlatmayan bir fotoğraf olmuş benim için.. 5-nciyide beğenmedim sanki kompoziyon şehir kirliliği ana konu o gibi duruyor basit bir çekim gibi geldi bana... 6-ncıya söyleyecek lafım bile olamaz muhteşem bir kare muhteşem tek kelimeyle.. 7-nciye gelirsem oda çok hoş bir kare olmuş aslında çok basit ama güneşin batış ışığı fotoğrafı bir masal kadar inanılmaz yapmış.. 8-nci çok karanlık ve modelin kafası kadrajdan kesilmiş hoş gözükmüyor bence renkli bir kare olsaydı daha hoş dura bilirdi ve tabbi modelin kafasının yaırsı kadrajdan kesilmeseydi.. 9-ncu beğenmedim.. Konu için çok teşekkürler.. Ellerine sağlık |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
'GüzeL 3D ResimLeri .. | ÐŽeşaren | 7 | 1,440 |
06-19-2009, Saat: 01:36 PM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
Hepsi Birbirinden Güzel: | *Asİ-yÜrEk* | 12 | 1,840 |
05-01-2009, Saat: 02:22 PM Son Yorum: deli yürek |
|
'Dünyanin En Güzel 5 Resimleri .. | ÐŽeşaren | 37 | 2,993 |
02-19-2008, Saat: 04:48 PM Son Yorum: 3qéN |
|
...!!!...KuLLana BiLeceğiniz En GüzeL WaLLpaperLerr...!!!... | uA_YuNuS_SeFa_uA | 9 | 1,634 |
08-09-2007, Saat: 01:19 PM Son Yorum: prof.küçükkelle |
|
Bebişler !!! bakın bakalım güzel mi :):) | ROSE | 33 | 3,370 |
06-09-2007, Saat: 12:32 AM Son Yorum: ROSE |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi