ßn qeLdim ama eSki haLine dÖnmeSi yine zOr (:
Duygusuz aiLesi size sesLeniyorum....
|
denizcim güsel bi dilek dilemissin
hafta içi olmasada buranın sıcaklıgını haftasonlarıda tamamen giremiyor olmama ragmen bende özlüyorum insanın içinde bir uhde kalıyor umarım bütün güzellikler bu sitenin her daim içinde olsun burası bazen gerçekten benim için sevgiliye duyulan özlem gibi bazende daraldıgımda sıgınacak bi liman gibi yanında olmayı istiyorum. ama burda olan herkes birşeyin farkına varsınki burası bir aile sıcaklıgından farksız ve diyorumki yeni eski bütün arkadaşlara derimki duygusuzun tadınını almanız için samimiyetinizi ve duygularınızı eksik etmeyin herşey gönlünüzce olsun.. içinizde birascık samimiyet varsa duygususuzun sevgisi herkesi hepimizi fazlasıyla sarar bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın sevgi ve saygılarımla....
02-01-2009, Saat: 03:39 PM <
evet tabikide oyle ati abi ama simdi ne biliyim sanirim herkez gercek duygularini ortaya koymadigindan kendi kendine saliniyor yapmacik geliyor hersey yeni uyelere tabikide saygimiz sonsuz onlar ailemize katilarak bizi mutlu ediyorlar fakat birseyin farkina varmaliyizki eger gercekten tad almak istiyorsak icten geldigi gibi davranmaliyiz
02-04-2009, Saat: 08:59 PM <
Adımı anan agızlara tskler. sevılmek guzel sey. saolasın psıkom du bakalım. yolu duser dıgerlerınınde umarım. bende dun geldım ama. bı cok kısı yok.ozellıkle fırarı, tanju sıbel gıbı bıcok sevılen ınsan. bakıyorum bakıyorum.bı tanıdıga rastgelırım dıye bende ama yok. olece kalıyorum neyse. duzelır ıns. beklıyoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz misafirleri haydi gelin | Beyaz | 3 | 964 |
09-30-2015, Saat: 11:05 PM Son Yorum: Leader |
|
Nerede Bu DuyGuSuz.com aiLesi..:( | HIÇKIRIK | 39 | 2,472 |
01-16-2010, Saat: 11:01 AM Son Yorum: >>€C€<< |
|
Duygusuz Ailesi Ölüyormu? | deli yürek | 17 | 1,431 |
07-30-2009, Saat: 03:02 AM Son Yorum: Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ |
|
size göre bir insanın gönül kitabında kandırılmak iyi yazarmı. | *Asİ-yÜrEk* | 0 | 513 |
02-12-2008, Saat: 06:57 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
elveda duygusuz | ask_sehidi | 44 | 2,522 |
10-14-2007, Saat: 10:08 PM Son Yorum: iLLeth.! |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi