Güzel olan, gönül ve sözlerde sizlersiniz. Sağlık sizlerle, sevgide gönüllerde olsun daimaaaa...
Alem-i Sır dan şiirler !
|
10-02-2011, Saat: 11:38 AM <
GÜNLERİNDE Hayatı sel olmuş önünde sular Suların üstünde uçan martılar Elinde şemsiye bekleyen insan Dikili kalmış atmıyor adımlar Bir toprak üzerindeki o güzel Boynu bükük acaba neyi düşler Sular içinde kalmış sevdiğine Nasıl kavuşacağını mı düşler O içinde karanlık bir merdiven Basamaklarında oturmuş bekler Boynu bükük eller sıkışmış iken İkisi ayrı yerde hayal düşler Olmalıydılar Âlem-i Gönül’de Masmavi gök ile su sahillerinde Yemyeşil ağaçlar ve çiçeklerde Güle oynaya sımsıcak gönüllerde Alem-i Sır
11-04-2011, Saat: 11:22 AM <
Âlem Varsa, Sır’ı da Olmalı Ona! Dem:(eskimiş)Dünya döner, kendi âleminde Sırlar olur, acep ne deminde Âlem ile Sır’ları, saklı içinde Etle kemik gibi, bir bedende Âlemde ayrılamaz, Sır’larından Yaşanmaz Âlemde, Sır olmadan Her âlemin birde Sır’ı vardır Sır’larda, nice sebepler saklıdır O Sır’ların da, Âlem yuvasıdır O yuvanın adı; Âlem-i Sır dır! Âlemde ayrılamaz, Sır’larından Yaşanmaz Âlemde, Sır olmadan Âlem-i Sır der; kendi Sır’ına! Sır’ı da buyur der, Âlem-i Sır’ına! Ne haddime buyurmak, Sır’ım sana! Âlem varsa, Sır’ı da olmalı ona! Alem-i Sır Soluk, nefes. (eskimiş) Zaman, çağ. (eskimiş) İçki. (eskimiş) Koku. AŞKIN!
Aşkın neyi yok ki, İlginç olmasın! Kimi yan, kimi eğri, Yamuk, yumuk… Ya da, düz gideri! Bu nedir, bilinir mi? Anlayana, bunlar iyi! Bıçak, kınında durur Çıkarırsan kötü olur Bırak kınında dursun Çıkarmazsan, iyi olur! Bu nedir, bilinir mi? Anlayana, bunlar iyi! Aşkın bir nehri var Çok güzel orda akar O nehir, nerden çıkar? Nerden, nereye akar! Bu nedir, bilinir mi? Anlayana, bunlar iyi! İçindeki o balıklar Ne çok fedakârlar Ya onları avlayanlar Ateş ile yanacaklar! Bu nedir, bilinir mi? Anlayana, bunlar iyi! Aşkına, fedakâr olmak Gerçek bir âşık olmak Aşkına, aşkıyla sarılmak Âşık, işte budur ancak! Alem-i Sır
12-27-2011, Saat: 06:51 PM <
Aşkını Arayan Âşık Ağlayarak geldim, ben bu dünyaya Gülmek haram mı oldu ağlayana… O gündür görmedim, mutluluk nedir ya İsterdim, seninle gülüp, ağlasam da Gönlümde yer etti, sevginle aşkım Seni arayıp durdum şaşkın, şaşkın Gidiyorum ben, şu hayat yolunda Kâh düşüyorum, kâh kalkıyorum da Seni arıyorum, hep etrafımda… Bulamıyorum, kalmadı umudumda Gönlümde yer etti, sevginle aşkım Seni arayıp durdum şaşkın, şaşkın Her şeyimdin sen aşkım, umudumdun Dünya malından ne ki, hayatım oldun Yoruldum artık, sen beni çok yordun Ömrüm bitti, kalmadı umudum Gönlümde yer etti, sevginle aşkım Seni arayıp durdum şaşkın, şaşkın Bir gün bir yerde, bir mezar taşında Geçerken bir yolcu, okursa orada Aşkını arayan âşık burada! Bir Fatiha okuyun onun ruhuna! Alem-i Sır
05-15-2012, Saat: 02:34 AM <
Yağmur!
Yağmur yağar o âlem-i gökten Yer âlemine hayat verir iken.. Hayat alır canlılar onu içerken Yağmur çiseleyip üzerlerine düşerken Yerden göğe, gökten yere olur Yağmur devri âlem döner durur Yağmur ile ancak hayat olur Onsuz hayat var mı ki, acep ne olur? Sen; toprak anadan çıkansın Sen; toprak anaya hayatsın Sen; topraktansın ve toprağasın Sen; yağmur! Sen; su! Sen; hayatsın! Alem-i Sır |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Alem-i Sır'dır! | Alem-i Sı@r | 6 | 640 |
02-24-2009, Saat: 11:57 PM Son Yorum: Alem-i Sı@r |
|
Şiirler | silver_tuning_show | 6 | 838 |
04-03-2007, Saat: 06:28 PM Son Yorum: roket55 |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi