evde babam annem vardı.soğuk bir kış günüydü.dışarıdan gürültüler geliyordu.gürültüler arttıkça daha çok korkuyorduk.gürültüler iyice çoğaldı.ben yavaşça kapının yanına yaklaştım.ve..................
hikayeyi devam ettirin
|
ordan dınlemeye başladım seslerı,yakınına gelınce içimdekı korku bıraz azalmıştı,bırden cesaretlendım ve kapıyı actım yuzume soguk ruzgar estı daha sonra kapattım kapıyı tam odaya girıyodumkı............
karşımda bir silüet belirdi ben yeni yıl hayaletiyim canım sıkıldı geziyorum sıcak çorbanız varmı diye sordu.....
evet vardı ama bir hayalet nasıl çorba içer diye düşünürken bir ses...
ben melek dedi
canınızı almaya geldim.sonra melek bi baktı sıcak çorba var yiyim dedi.yedi bi güzel sonra uyuya kaldı.kız o uyuduktan sonra onu sakladı hahahaha kapı çaldı ve....... artık sallıcak bişi bulamadım rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben melek deditutkumdan devam edeyım....haha ammada yuttun be olum ne hayalatı ben ibo kapıyı actında içerı daldım sen farketmedın kapıyıda kapamadın ne ötlekmışsin dedı veeee...........
Hemen koşup yatağın içine,yorganın altına saklanmayı tercih etti.
Hala hayalet olmadığın farkına varamadı.İbo, oğlum kalk işimiz var dedi ...
git git dedi hala neyse bı bagırdı ıbo kendısıne 2 de osmanlı tokatı attı koşarak banyoya gıttı elını yuzunu yıkadı ve bıraz kendısıne geldı........
02-21-2009, Saat: 09:46 PM <
mal mısın oğlum böle şakamı yapılır bunun acısını sonra çok pis çıkarcam görcen ssen dedi ve......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Değişik Şarkılarla Şarkı Devam Ettirelim... | YasSmin | 26 | 2,117 |
03-13-2012, Saat: 02:57 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
C: Son Harften İngilizce Kelime Bulma Oyunu |Burdan Devam| | piko | 492 | 9,675 |
04-10-2009, Saat: 03:09 PM Son Yorum: bidely |
|
En son Ne Zaman [Buradan Devam] | piko | 53 | 2,688 |
07-25-2008, Saat: 03:09 PM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
Biraz Once Hangi Bölümdeydin-Burdan Devam | piko | 7 | 759 |
07-10-2008, Saat: 01:52 PM Son Yorum: rüzgargülü |
|
son kelimeyle devam et... | matROCK | 4 | 598 |
08-30-2007, Saat: 11:03 PM Son Yorum: adyge55 |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi