yahu ben timsahla ilgili bulamadim sarki :'(
Her kelime icin bir sarkiniz varmi :))
|
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi
Sözler bazen bir hazine, bazen dermansız bir dert Tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz, gelmemiş yarından Hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucu da kaçmış, timsah katreleri Boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev, nam-ı değersiz Gece-gündüz ömürden yontar, dünya dönmez yaremsiz Bugün ömür yarım gün Cümle ?
02-09-2009, Saat: 10:22 AM <
timsah için tebrikler =)=)
Yaktığın kalp senin değil gözlerimi çektim ben yetmedi sildim.. Sıradışı bir çok cümlemden kaç darbe alıp devrilmedin ? Bükülmez bilekleri kestim , söyle neden böyle bu halim ? Soğuk şehir bedenimi hapset , yardım dolu kapalı bu lanet .. bilek ???
Hatasıza yakın kusursuz olmak için çalış seçim senin
Döndükçe dünya beklemek zarar, kazanmak için uyan Başarmak için inan, yenilmek ise kader eğilme boş ver Önüne bak en büyük güç sende, her bir çöküş unutulur Kayıtsız şartsız Hayat yolu fay hatlarıyla doludur herkesin, bilekle gücünü Gösterene beyinle gücünü göstermektir doğru Gene de bir dilek tut boş ver yıldız kaymasın parlarsan Anlarlar eğer güneş misin ay mısın Benlik??
02-09-2009, Saat: 01:50 PM <
DÜNÜMÜ BUGÜNÜMÜ GELECEGİMİ ÇALDIN
BAK YİNE DE KIZAMIYORUM CANIN SAÄžOLSUN CANIN SAÄžOLSUN BU CAN FEDA OLSUN Hiç kimse benliğini seninle bu kadar dolduramaz Gel kendini de al bu benliğimden Hiçbirşeyim kalmasın ooof Hiçbirşeyim kalmasın........... doldurmak ???
Sevenin derdinden seven anlar
Anlatsam derdimi ağlarsın Boşver bu derdimin böyle cefası Sen yeter ki gitme ey sevdiğim Boşver bu derdimin böyle cefası Sen yeter ki gitme ey sevdiğim Unutmak istedim gömerek kalbime İsyan ettim sevgilime vede sevgime İçkide derman olmuyor derdime Gelde şişeleri kır sevdiğim İçkide derman olmuyor derdime Gelde şişeleri kır sevdiğim Unutmak istedim unutulmuyor Ne yapsamda yerin dolmuyor gülüm Sen ne yaptın Benim bu kalbimi Benim bu gönlümü sevgiyle doldurmak yerine Martı?
mertı sesleri vardı gülüşlerde
sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice... bela...
02-09-2009, Saat: 09:54 PM <
Başıma bela ediyor, yüreği heba ediyor,
Her acıya kandı yürek, canıma mı kast ediyor Yüzümü bu son görüşün, tenimi bu son öpüşün, İkimizi son bölüşün, bu da beni mahvediyor. Oyun
02-10-2009, Saat: 11:41 AM <
aşk dolu o pembe günler
demek bir hayaldi mehtapta ılık nefesin sona erdi oyun bitti Mehtap ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ingilizce kelime türet haydi !!! | p£r!k!z! | 227 | 7,769 |
04-14-2022, Saat: 10:04 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu kelime size neyi hatırlatıyor | CaNaT | 248 | 8,876 |
04-10-2022, Saat: 07:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
son iki harten kelime t?retmece... | kayıp_gölgeler | 223 | 4,985 |
04-05-2022, Saat: 04:12 AM Son Yorum: wildfang |
|
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..? | €BeRimSin | 257 | 10,437 |
04-03-2022, Saat: 06:11 PM Son Yorum: wildfang |
|
$uan Sizi Anlatan Kelime ??? | SweetCandy | 1,448 | 28,611 |
11-21-2015, Saat: 02:50 AM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi