bu nick yüzünden ne mod lar intihar ediyodu benle tartışırken.)))
herkeze mrb
|
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hmm ozaman bu nickte birşey var bende çok yaptım bunlarısanmam kulanıcılarında vardır belki:
Artık tam tersiyim sessiz sakin geöen zaman insanı büyütüyor
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Artık tam tersiyim sessiz sakin geöen zaman insanı büyütüyoralakası yok hocam bende öyle zanediyodum bazıları cıkıyo uyuyan devi uyandırıyo bu gün bi tanesi mod olmasa idi elimden zor kutulurdu ömrü hayatında catmaması gerekn en büyük kayaya cattı bazı tipler kendini ön planda görmeye balıklama atlamaya bayılır
02-13-2009, Saat: 02:30 AM <
bewolf_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alakası yok hocam bende öyle zanediyodum bazıları cıkıyo uyuyan devi uyandırıyoSen ne dediğinin farkındamsın ?
Bora bana kusura bakma yeni geldim bende böyle olmasını istemezdim dedin yanlış hatırlamıyorsam. Ve böyle olmamış gibi saydım tüm mesajları silip yok ettik olmamış varsaydık. Eğer o kadar üzgün olduğun konusunda samimiysen bu mesajlar neden böyle...
Konu kilitlenmiştir... Bundan sonra böyle bir şeyi olmamış varsay ağzına bile almaki herşey olması gerektiği gibi devam etsin. Umarım anlaşılabilmişimdir... O içindeki dev hep içinde kalsın bence ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkeze seLam.. | MissBela | 28 | 1,224 |
04-14-2022, Saat: 10:21 AM Son Yorum: wildfang |
|
herkeze selam | CaNaT | 21 | 904 |
04-08-2022, Saat: 12:02 AM Son Yorum: wildfang |
|
herkeze merhabalar | вυÑ¢υм | 16 | 967 |
04-07-2022, Saat: 10:12 PM Son Yorum: wildfang |