blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ss baksana adem geldımı ya?
yok daha gelmedi galiba yarın gelcek özge demin öyle söylediiii
deniz kısı özge
|
02-14-2009, Saat: 03:25 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok daha gelmedi galiba yarın gelcek özge demin öyle söylediiii
02-14-2009, Saat: 03:29 AM <
ıkı kelımeden bırı ozge. madem o kadar sevıyodun kardesını ne dıye kocaya kactın
neyse. ademı gorursen solede. eger musaıt olursa bı ıkı gun ıcınde gelıcem o tarafa. ızınlerde gelemedık. tezkerede gorek barı ayıb oldu cocuga cıdden
02-14-2009, Saat: 03:31 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıkı kelımeden bırı ozge. madem o kadar sevıyodun kardesını ne dıye kocaya kactın ahahahh iki kelimeden biri özgeymişş ben annemlerdeyim zatenben ademe söylerim hatta ademle bende gelirim sen ne zaman gelcen gün tarih saat yer wer yeter adem gelemese bile ben gelirimm ahahah:yikildim:
02-14-2009, Saat: 03:32 AM <
delı ya
ademle hasret gıderdıkden sora sızın mahalleye ınıp top oynıcam zaten. bekleyın
02-14-2009, Saat: 03:36 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:delı ya inemezsin anca çıkarsın buraya adem aşağıda kalıooo hem napçanız ki hasret gidercenizz
02-14-2009, Saat: 03:38 AM <
ya tamam konuyu mesgul ettık
sen sadece ademe geldıgınde soyle yeter. faruk dıyodı ne zaman musaıt olursa o zaman gelırım sorun degıl. bu kadar
02-14-2009, Saat: 03:42 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya tamam konuyu mesgul ettık tamam tamam dicem ki adem adem faruk warya hani duygusuzdan işte o blue belial dio ki dicem ne zaman müsaitsen gelcekmiş top falan oynucakmışızz dicem :: faruk unutmadan tel numaranıda yaz bidaki mesaja sana ulaşalım
02-14-2009, Saat: 03:44 AM <
tel kullanmıyom ben
ya benım mıgren azdı yıne. az dısarı cıkıcam. canımda sıkılıyodu, senle geyık yapardıkda cok ters zamana denk geldın vallahı. gorusuruz hadı ıyı geceler
02-14-2009, Saat: 03:48 AM <
yaaaa benden kurtulmak için bu hadada dışarı çıkmana gerek yok
ben anladım anlıcamı tamam mı sen dion ki gamze seni gördüm migrenim tuttu yani diyemiyon açık açık nerden bilion nersen annemde öyle yapıo hemen hap içio
02-14-2009, Saat: 03:50 AM <
yok lan
benı tanırsın. bırıne bısıy solıceksem ıma etmem. dırekt soylerım. ama cıdden basım cok fena. az hava almam lazım. sabahdan berı tek lokma yıyemedım. belkı acık bı yer bulurum hadı ıyı geceler tekrar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|