Bende 1. ve 3. fotoğraflar açıldı.
Süpermişsin abi.. Sanki değişmişsin gibi daha farklı geldin
Allah sevdiklerine bağışlasın :tolga:
Süpermişsin abi.. Sanki değişmişsin gibi daha farklı geldin
Allah sevdiklerine bağışlasın :tolga:
EndLess
|
Bende 1. ve 3. fotoğraflar açıldı.
Süpermişsin abi.. Sanki değişmişsin gibi daha farklı geldin Allah sevdiklerine bağışlasın :tolga: My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vuuuuuuuv, TesekkurLer Mesut _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazıLarı acıLmıo Toplam ıkı resımö var zaten bea.. Farklı dıgıldım..Saclarım daha uzundu.. ve stılı farklıydı.. blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hacı 10 numarasın SagoL faruk abı...Sen Daha supersın.. can yoldaşım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah sewdiklerine bağışlasın SagoLasın deli-kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpersın allah korusun senı........ TesekkkurLer.. Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kuzum benim .. Kuzum Tesekkur ederım.. Ben daha cok sevıyorum ama Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah'ım önce ailene sonra da seni sevenlerine bağışlasın Kardeşim AbLam SagoLasın.. chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende 1. ve 3. fotoğraflar açıldı. Toplam ıkı resxım var bea duygu ..D: Bır le uc nasıl acılsın GuzeLLestım acıyLa.. Daha bı guzEl oLdum .. ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok güzeL resimler =) Allah nazardan saklasn Yaamuuur.. SagoL bacım..D:
Sersim bidenem resimLerin çok hoş aLLah aiLene sevdikLerine sevenLerine bağaŞLasın seni ..
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sersim bidenem resimLerin çok hoş aLLah aiLene sevdikLerine sevenLerine bağaŞLasın seni .. Amin LeyLa.. Senıde.. rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:formun en karizmatik adamı SagoL Rapusum... Bılıorum bu forumdakı en karızmatık oldugumu keske her yerde solemesen bunu. EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Toplam ıkı resxım var bea duygu ..D: Bır le uc nasıl acılsın :yikildim: Orda böle 3-5 tane Çarpılı bir kare oLunca 2den fazla sandım :o Evet iyicene bi güzel oLmuşsun x).. Kızlar hiç bırakmicak peşinii abi chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: Orda böle 3-5 tane Çarpılı bir kare oLunca 2den fazla sandım :o Aman butun kızlar uzak oldun benden hatta yaklasmasınlar bılenene Sagol duygu
02-17-2009, Saat: 04:50 AM <
MasaAllah, masaAllah, masaAllah..
Rabb'im bahtinida, tahtinida guzel eylesin insaAllah... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
KartaL ( endLess ) ?????????? | aMyLee | 33 | 4,198 |
03-04-2009, Saat: 06:56 PM Son Yorum: CaNaT |