Gayemiz sadece sana yemek yetistirebilmek..
Kac elden yemek yapiyoruz..hala ac, ac,ac...
Kac elden yemek yapiyoruz..hala ac, ac,ac...
s7e7v7e7n Niyeti bozarsa :D
|
02-24-2009, Saat: 06:22 PM <
Gayemiz sadece sana yemek yetistirebilmek..
Kac elden yemek yapiyoruz..hala ac, ac,ac... BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşasın dayak yemek beni doyursunda dayak yada yemek fark etmez birde seni zarara uğratsın ohhh demeyin keyfime Cani ercan K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gayemiz sadece sana yemek yetistirebilmek.. Bünye doymuyor yerimde duramıyorum ki bir aşağı bir yukarı açık sürekli
02-24-2009, Saat: 06:26 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cami önünden hiç almamalıydım onu zaten hata yaptımHaci haciyi tekkede, ac, ac'i her yerde bulurmus.. Bir sekilde yine sana vururdu o piyango..Seninde kalir yanin yok... K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haci haciyi tekkede, ac, ac'i her yerde bulurmus.. Belki öle ama mutasyona uğradığını nerden bilebilirdim ki . Gayet insancıl gözüküyordu. İçinde öğütme makinesi gibi bir mide olduğunu hiç anlamadım.
02-24-2009, Saat: 06:32 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belki öle ama mutasyona uğradığını nerden bilebilirdim ki .oyy oyy yiğenim sen aldığında neler düşünmüştün demi iyi biri olarak yetişecekti ama kader işte iyi yetişti ama işte tek sorun aç olmasıymış :yikildim:
Civcivlerde mutasyona uğruyor sürekli yiyorlar mesela küçükken çok şirin görünüyorlar ama büyüyünce Mesela sarı kocaman olanları var
02-24-2009, Saat: 06:35 PM <
Bu kadar yuklenmeyin cocuga..
Mide denen organ doymuyorsa suc onun mu..¿? Yemeye devam ben sana yemek yapmaktan usanmam korkma sen cocuk... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
cüneyt abime bak beaa niyeti bozmus:D:D:D | iLLeth.! | 33 | 1,152 |
07-31-2007, Saat: 11:05 AM Son Yorum: CaNaT |