Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burdayım ben burdayım tamam söz sana kocaman kırmızı bir civciv getircem ama yemezsen oyarım haberin olsun tamam mı ?
Sende vardı hani görmüştüm onunb aynısı olsun :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
s7e7v7e7n Niyeti bozarsa :D
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burdayım ben burdayım tamam söz sana kocaman kırmızı bir civciv getircem ama yemezsen oyarım haberin olsun tamam mı ? Sende vardı hani görmüştüm onunb aynısı olsun :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
02-24-2009, Saat: 06:49 PM <
Niyet belli ''yemek''
diyetede zaten ihtiyaci yok.. Senin derdin sana yemek birakmama korkusundan zaten...
02-24-2009, Saat: 06:50 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende vardı hani görmüştüm onunb aynısı olsun :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:onu vermem o oğlumun bi kerem hıh hem o kırmızı değil cici :yikildim: Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu vermem o oğlumun bi kerem hıh hem o kırmızı değil cici :yikildim: Hani almıştın oynuyordun ben sana esra bak hiç yakışmadı sana oğlunun oyuncaklarıyla oynama dedim :yikildim::yikildim::yikildim: söyleme kimseye rezil olurum demiştin heh işte o civcivden sarımı kırmızımı bilemeyecem :yikildim::yikildim: K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Niyet belli ''yemek'' Onu beslemeye başladığımdan beri hiç doyduğumu bilmedim ki haksız sayılmam yanii korkmakta .. BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana bir gün kırmızı fil ziyafeti vercem ben Canıma minnet hoş gelir sefa gider s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hani almıştın oynuyordun ben sana esra bak hiç yakışmadı sana oğlunun oyuncaklarıyla oynama dedim :yikildim::yikildim::yikildim: söyleme kimseye rezil olurum demiştin heh işte o civcivden sarımı kırmızımı bilemeyecem :yikildim::yikildim: senin açlıktan gözün dönmüş herşeyi kızarmış piliç olarak görüyorsundur fildir o fil s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canıma minnet hoş gelir sefa gider Dimi yeterki sindirilebilecek bişi olsunn Farketmez sana BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dimi yeterki sindirilebilecek bişi olsunn Tazmanya canavarına 10 çekerim
02-24-2009, Saat: 06:56 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hani almıştın oynuyordun ben sana esra bak hiç yakışmadı sana oğlunun oyuncaklarıyla oynama dedim :yikildim::yikildim::yikildim: söyleme kimseye rezil olurum demiştin heh işte o civcivden sarımı kırmızımı bilemeyecem :yikildim::yikildim:ne yalan konuşuyon emir hiç de öle bişi olmadı tamam mı sen sadece uyusluğundan böyle diyorsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
cüneyt abime bak beaa niyeti bozmus:D:D:D | iLLeth.! | 33 | 1,152 |
07-31-2007, Saat: 11:05 AM Son Yorum: CaNaT |