Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yalan konuşuyon emir hiç de öle bişi olmadı tamam mı sen sadece uyusluğundan böyle diyorsun
Elimde deliller var dün sildirdin yalanmı yani
s7e7v7e7n Niyeti bozarsa :D
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yalan konuşuyon emir hiç de öle bişi olmadı tamam mı sen sadece uyusluğundan böyle diyorsun Elimde deliller var dün sildirdin yalanmı yani s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tazmanya canavarına 10 çekerim Kantarda kaç çekiyordun acaba BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kantarda kaç çekiyordun acaba Kantarda 70 çekerim
02-24-2009, Saat: 07:00 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elimde deliller var dün sildirdin yalanmı yaniSildiğin delil az önceki değil cici hem sen bana sildim demiştin de şimdi neden delil var diyorsun peki ?
02-24-2009, Saat: 07:01 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kantarda kaç çekiyordun acaba150 çeker yiğenim kesin
02-24-2009, Saat: 07:01 PM <
Konunun amaci baska yone kaydi..
Uslu dur cocuk..Kizdirma benim balim..Yoksa ac birakirim seni... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sildiğin delil az önceki değil cici hem sen bana sildim demiştin de şimdi neden delil var diyorsun peki ? Sildim ama geri getirmek zor değil :yikildim::yikildim: Sistemi geri aldıgım anda aaa foto :yikildim::yikildim: K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konunun amaci baska yone kaydi.. Tamam söz dinliyorum cici çocuk oldum s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kantarda 70 çekerim yemekten sonra banada tavşan kanı çay çek dua edeyim sana
02-24-2009, Saat: 07:03 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sildim ama geri getirmek zor değil :yikildim::yikildim: Sistemi geri aldıgım anda aaa foto :yikildim::yikildim:peki istediğini yap cici |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
cüneyt abime bak beaa niyeti bozmus:D:D:D | iLLeth.! | 33 | 1,152 |
07-31-2007, Saat: 11:05 AM Son Yorum: CaNaT |