aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçdebiLem bizLer utanıLacak bişey yapmadıkk ufacık bi kacamak işdeyok direk kusmuktu
şey esra abLam o kovanın içindeki coLa'ydı sanırım dimi
kibarlık yapmaya çalışma
Duygusuz kızları parti yaparsa ((:
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçdebiLem bizLer utanıLacak bişey yapmadıkk ufacık bi kacamak işdeyok direk kusmuktu kibarlık yapmaya çalışma
:eek: :eek: bööööö ıyhh yokk daaa neLer hem öle avutuyorum kendimi hıh :pisik:
Gerçekçi olalım dedim biraz
Cılkını çıkarmışsınız herşey ortada
hiçdebLem efendi efendi yatıyorum orda :pisik:
kovanın o haLde durması içinde kusmuk değiL domestosLu ve sabunLu su oLması temizLik yapmışım yoruLmuşum az uzanım demişim kanepeye işde " gerçekLer ortada efenim "
asLında içipde sızmamış biz orda farkLı Lanse ediLio
biz hepimiz temizLik yapıp çok kendimizi yıpratmakdan tansiyomuz düşüp bayıLmışız işde
Öhh diyorum sana paçandan aşağıya resmen fışkırmış
öğğğ hala inkar hala inkar aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asLında içipde sızmamış biz orda farkLı Lanse ediLio O nasıl bir temizlik aşkıysa içtiniz pislettiniz heryeri sonrada temizlemeye çalışırkne oldu bunlar demi kimseye çaktırmayacaktınız iz bırakmamak içindi demi bu temizlik BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öhh diyorum sana paçandan aşağıya resmen fışkırmış :eek: hiçdebiLem düşmüşdüm çamur oLmuş işde nie inanmıyosunki :'( ühü ühü ühü :yikildim: BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O nasıl bir temizlik aşkıysa bir sonraki sefer seni kesdikden sora oLacak o temizLik gör sen biznen uraşmak karaLamak nemiş hıh :pisik: cesedini kimseLer buLamıcak hanibaLLın yabdığı gibi pişiricem kaLbini ciğerini beynini :eek: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz Böyle kuruldu..(: | MeLeksi | 10 | 1,305 |
03-14-2011, Saat: 01:09 AM Son Yorum: MeLeksi |
|
KızLarı TanıyaLım... | Romantik-iSyaNk4r | 5 | 709 |
05-05-2010, Saat: 01:28 PM Son Yorum: Qetesh |
|
Duygusuz.Com u Ünlülere Sorduk... | Romantik-iSyaNk4r | 11 | 1,194 |
05-05-2010, Saat: 01:13 PM Son Yorum: Qetesh |