p?r!k!z!. KORKMUYORUM
|
11-21-2006, Saat: 09:27 PM <
Teşekürler pericim...
Aırılık olmasın...Sadece resimde kalsın... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ek?rler pericim... o resim ?oktan ?izildi pericim... d?n hi? a?lamad?g?m kadar a?lad?m.. eve gittigidmdede abim ve babamla at??t?m.. ba??m o kadar ar?d? ki ar? kesici i?tim bir tane .. ama o an k???k kuzenimin yapt?g?n? yapas?n geldiii bir kutu ar? kesiciyi i?mek elime al?p uzunca bakt?m.. o da bana bakt? sonra yapamad?m.. gece de hi? uyyuyamad?m rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:te?ekk?rler peri k?z? ..: ben t?kr ederim cnm
11-21-2006, Saat: 09:39 PM <
Birtaneden fazla zararlı biliyorsun pericim...
Bırak onlar sana baksın ama sen sakın onlara bakma... Yüreğindeki acıyı dindirmeyecekler çünkü... Sadece sevdiklerine çok acı verirler... Seni sevenlerine acı çektirmek istemesin di mi pericim... p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o resim ?oktan ?izildi pericim... Yapsayd?n da beni sensiz b?raksayd?n... Hayat?m? elimden alsayd?n... ?iir ?ok g?zel olmu? SENA'M... E?er ?l?m?n ben olacaksam a? kollar?n? geliyorum. Ama beni de g?t?r. Beni sensiz b?rakma
11-21-2006, Saat: 11:59 PM <
harika otesi bir yetenek tebrik ediyorum ayakta alkişlancak şliirler sagol varol sena...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Korkmuyorum.! | Elfida | 4 | 365 |
12-21-2008, Saat: 11:03 AM Son Yorum: Drgt |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi