RAP_qoliq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam millet bn yeniiyim bu sitede coq gsl bi site iyi vakit geciriyorumselam hoşgeldın.........arkadaşım....
slm gençlik
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm gençlik nasılsınız ne var ne yok beni eskiler bilir yenilerde tanımak isterse buyursun gelsin kapım açık herkese ama gelenler mümkünse boş gelmesin tatlı börek çörek bişiler alsında gelsinben kek ve poğaca getırdım sana olurmu. hoşgeldın elbette tanımak isteriz........... PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tekrar hosgeldin o zaman adyge55 tekrar hoş buldum o zaman pesmisT Girl deli-kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kek ve poğaca getırdım sana olurmu. hoşgeldın elbette tanımak isteriz........... olmazmı hiç eskiler görsünde utansın biraz tşk ederim hoş buldum tşk ederim ama umarım tanımaktan pişman olmazsın sonra
Ooo efendim kimleri görüyorum burda..
Hoşgeldin seni burda görmek güzel kayıp adam.. (bende pasta börek filan getirmedim...ama kocaman sevgilerimi getirdimm..) _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin iyi forumlar tşk efenim ben boşa demiyorum zaten ne varsa yenilerde var diye utanın eskiler ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooo efendim kimleri görüyorum burda.. hoş buldum çilekcim kayıp adam benmi oluorum bu durumda canım sevgin hepsine bedel tşk ederim :kucak: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merhaba güzel gençlik :))) | PeriKIZI35 | 32 | 1,268 |
04-09-2022, Saat: 10:47 AM Son Yorum: wildfang |
|
sLm gEnçLiK | dangerous_bosna | 13 | 697 |
01-06-2009, Saat: 11:53 AM Son Yorum: Hasretiim |
|
sLm gençLik =) | BaByİsH | 30 | 1,403 |
11-12-2008, Saat: 07:14 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |