normal g?nd?z halin g?zel allah i?in allah sahibine ba???las?n da gece kurt kad?n m? oluyon nedir biraz ?c? g?rd?m seni yaww
c!c!KIS=E gene beeeeen:)
|
benim c!c!m bitane dimi kanqiiimmm
seni seviyorum kanqimmm Mucxxxs:* gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:normal g?nd?z halin g?zel allah i?in allah sahibine ba???las?n da gece kurt kad?n m? oluyon nedir biraz ?c? g?rd?m seni yawwhehehehe t?kkr ederim zuhahahaha ?c?y?m be bilmiymisen seeeeeenn hea YaGMuR_Y?RekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim c!c!m bitane dimi kanqiiimmmbenim kanqimde bitane f?st??m benim bende seni muchdum tatl??????mmmmmmiley32: kanqiiiiiiiiim
11-21-2006, Saat: 11:51 PM <
ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demekk...in?. ablaj?m ?grenirim.de bende her hocan?n dersinde kopya ?ekilir diyodum da bu hocay? g?r?nce vazge?timmiley24: ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demekk...he valla k?s ?ekilmesmii kopya valla okuduum t?m senelerimi kopya ?ekerek doldurdum zuhahaha ama bitti art?h kurtuldum:p
11-22-2006, Saat: 12:04 AM <
esra'cım olur olur oluurrr...
bal gibi oluurr.. nese bu hocayı da yakında kafaya alırsınıss satenn.. ya ben hocayla soruyu birlikte çösdüümü biliom sınawda.. sora da tüm sınıfa yayıyom işte.. hatta bi kere sınawda cwbı geçtm tahtaya yasdm.. hoca kim yasdı dediinde de kimse de çıt yok.. zor sıyırmıştm falla.... ama sınawda en uyus olduum şee kopya werdiim kişinin benden yüksek not alması... sinir oluom yaa.. bi kere ben geometriden 30 felan almıştım :d kopya werdiim hatta tüm soruları yaptırdım kısa o 90 almıştı.. sinirimden oturdum ağladım yaa (ama ewdee)... nese sana da başarılar cnm... ezoo20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resimler ?ok ho?...te?ekkr ederim hayat?m saol
11-22-2006, Saat: 12:05 AM <
cicikıss eferin eferin oldmuşun sen olmuşun..
ben de kurtuldum ama.. bana tekrar lise 1'e aynı ortamda başla deseler.. hiç düşünmeden başlarım fallaa... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Asabiyim Gene (tras Olamiorum Yusumde Dikis Var) | pusat41 | 7 | 821 |
04-14-2022, Saat: 02:55 AM Son Yorum: wildfang |
|
gene ben:) | SempatikKız | 78 | 3,520 |
04-11-2022, Saat: 09:05 AM Son Yorum: wildfang |
|
gene ben Lion | L?oN | 10 | 651 |
04-06-2022, Saat: 02:49 AM Son Yorum: wildfang |