Ya ben imza yapamıyorum baya baktım ama beceremedim arkadaşıma sordum oda benim ki daha değişik dedi oda yapamadıı yardım ederseniz sevinirim =)
İmza yapamıyorum
|
İmzanızı buraya yazarsanız ben yardımcı olmaya çalışırım. İmzalarda seviye ile ilgili sınırlamalar olduğu için yapamamış olabilirsiniz.
boşver naapçan imzayı ya bize sen lazımsın :kucak: ilerde meşhur olursan sana bi imza yaparız sıkma canını
03-28-2009, Saat: 02:04 PM <
[FONT="]>>..[/FONT]вαнαηєℓєя[FONT="] z[/FONT]αωαℓℓıℓαяıη[FONT="] [/FONT]тєк[FONT="] [/FONT]тєѕєℓℓιѕι∂ιя[FONT="].' [.] <<[/FONT]
эи[FONT="] q[/FONT]ΰ[FONT="]z[/FONT]эſ[FONT="] [/FONT]λэмίи[FONT="] $[/FONT]ό[FONT="]z [/FONT]ωэямэкτίя[FONT="]... [/FONT]эи[FONT="] [/FONT]βΰλΰк[FONT="] [/FONT]ίиτίκαм[FONT="] [/FONT]Ⴣэτмэк†ίя[FONT="]... [/FONT]эи[FONT="] [/FONT]α[FONT="]¢[/FONT]ι[FONT="] d[/FONT]μλ[FONT="]q[/FONT]μ[FONT="] †[/FONT]эяк[FONT="] [/FONT]э[FONT="]d[/FONT]ίſмэк†ίя[FONT="]... [/FONT]эи[FONT="] [/FONT]α[FONT="]d[/FONT]ί[FONT="] $[/FONT]ό[FONT="]z $[/FONT]эиί[FONT="] [/FONT]нί[FONT="]¢ $[/FONT]эωмэ[FONT="]d[/FONT]ίм[FONT="] [/FONT]кί[FONT="] d[/FONT]эмэк[FONT="] [/FONT]ωε[FONT="] [/FONT]эи[FONT="] q[/FONT]ΰ[FONT="]z[/FONT]эſ[FONT="] ¢[/FONT]эωα[FONT="]p ''..G[/FONT]ΰſΰ[FONT="]p G[/FONT]э[FONT="]¢[/FONT]мэкτίя[FONT="]..''[/FONT] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İmza | Qetesh | 14 | 1,223 |
04-17-2009, Saat: 07:37 PM Son Yorum: kanatsı@z_meleq |
|
Foruma giriş yapamıyorum şifre kabul etmiyor | sevdaliyurek_52 | 3 | 600 |
03-14-2008, Saat: 09:15 PM Son Yorum: Yenemuko |
|
İmza AyarLarı | BeSeBiH-Mask | 2 | 643 |
02-10-2008, Saat: 07:04 PM Son Yorum: chatlaq |