adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni iyi tanımasına
yanılmıyor beni ii tanır kendileri
ya benmi çok iyiyim acaba?
üstteki üyenin nesine hayransın??......
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni iyi tanımasına ya benmi çok iyiyim acaba? Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya benmi çok iyiyim acaba? evet sen ii olduğun için karşındakinide senin gibi sanıyorsun böyle gidersen yaşamak senin için zor olacak herkesi hiç bir zaman kendin gibi görme adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sen ii olduğun için karşındakinide senin gibi sanıyorsun böyle gidersen yaşamak senin için zor olacak herkesi hiç bir zaman kendin gibi görme Hayat_BU ???dikkatini çekerim.Güne dair kısa not biz biliriz bal alcak çiçeği Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayat_BU ???dikkatini çekerim.Güne dair kısa not biz biliriz bal alcak çiçeği o zaman o bal alınacak çicek ben olmuyorum başka çiçeklere doğru yönlen sen adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman o bal alınacak çicek ben olmuyorum başka çiçeklere doğru yönlen sen yoo tabiiki sen kötü kötüyü bulurmuş
04-06-2009, Saat: 03:15 PM <
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo tabiiki sen kötü kötüyü bulurmuşEyvahh Allah yardımcın olsun Hayat Bu Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvahh Allah yardımcın olsun Hayat Bu El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış Şeytan günde 4 kere ders almaya geliyor yanıma hayranlıkdan
04-06-2009, Saat: 03:28 PM <
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmışala ala şeytan geliyo hea şaşırdım valla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim :) | lover | 223 | 4,975 |
04-09-2022, Saat: 03:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
üstteki üyenin neyini beğendin | ESARET | 941 | 16,381 |
04-09-2022, Saat: 10:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
ÜsTtEkİ üYeYi SeWiYoRUm cÜnKÜüÜ.....:D | lover | 698 | 11,310 |
04-07-2022, Saat: 08:05 PM Son Yorum: wildfang |