Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilakis kötülüğün üstünü örttüm
kötülüğün üstü iyilikle örtülmez bilakis kötülükle örtülür
üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın =?
|
Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilakis kötülüğün üstünü örttüm kötülüğün üstü iyilikle örtülmez bilakis kötülükle örtülür adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kötülüğün üstü iyilikle örtülmez bilakis kötülükle örtülür seni kandırmışlar adyge kötülük bir damla mürekkep gibidir.küçük suları bulandırır ama büyük sulara bişi yapamaz. iyilikse hava gibidir.herkes mutlak solur sadece kıymetini bilmeyebilir adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim kötülüklerim okyanusları bile bulandırmış iyi biriyim deyinceye kadar devam galip sayılır bu yolda mağlup :yikildim: Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi biriyim deyinceye kadar devam galip sayılır bu yolda mağlup :yikildim: ha yani mağlup oldunu kabul ettin yaşasın kötülük yine galip geldim adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha yani mağlup oldunu kabul ettin yaşasın kötülük yine galip geldim hehe ben pes etmeyen biriyim.yani olurda çünkü Hayat Bu? adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama pes etmişsin galip sayılır bu yolda mağlup diyerek Galip sayılırı neden es geçiyorsun?diğer ucundada galip var.yani iyi biri olmuş sayılırsın :yikildim::yikildim: Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Galip sayılırı neden es geçiyorsun?diğer ucundada galip var.yani iyi biri olmuş sayılırsın :yikildim::yikildim: es geçmiyorum kelimeye dikkat et mağlup sayılır diyorsun kelimeyi bağlarken |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim :) | lover | 223 | 4,969 |
04-09-2022, Saat: 03:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
üstteki üyenin neyini beğendin | ESARET | 941 | 16,381 |
04-09-2022, Saat: 10:10 AM Son Yorum: wildfang |
|
ÜsTtEkİ üYeYi SeWiYoRUm cÜnKÜüÜ.....:D | lover | 698 | 11,310 |
04-07-2022, Saat: 08:05 PM Son Yorum: wildfang |