ölüm varoluştur onu biliyorum zaten ama iyilik deyince olmaz yaşasın kötülük
ayrıca mısır kabuğu çabuk soyulur
ayrıca mısır kabuğu çabuk soyulur
Üstteki Üyeyi Seviyorum çünkü... :D
|
ölüm varoluştur onu biliyorum zaten ama iyilik deyince olmaz yaşasın kötülük
ayrıca mısır kabuğu çabuk soyulur adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ölüm varoluştur onu biliyorum zaten ama iyilik deyince olmaz yaşasın kötülükeee Azrailde öyle zaten hatta daha hızlı :yikildim::yikildim: anlamazsın bile
anlamak isteyen kim zaten elbet birgün toprak olacaz nasılsa ha şimdi ha 50 yıl sonra farkedermi
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamak isteyen kim zaten elbet birgün toprak olacaz nasılsa ha şimdi ha 50 yıl sonra farkedermi fark var tabiiki 50 yıl daha yaşarsan kaç dönüm arazi senin hizmetinde kalmış olacak düşündünmü? :yikildim::yikildim:
bırak kalsın arazi isteyen kim onları sana bırakıyorum senin hzimetinde kalsın
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bırak kalsın arazi isteyen kim onları sana bırakıyorum senin hzimetinde kalsın Arazide gözün var demedimki? araziden çıkanda Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arazide gözün var demedimki? araziden çıkanda benim gözüm yok hiçbişeyde tek bildiğim var oda ne kadar kötü olursan o kadar iyilik görürsün zamanda hep iyilik ettim hep kötülük buldum artık hep kötülük yapıp iyilik görüyorum adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim gözüm yok hiçbişeyde tek bildiğim var oda ne kadar kötü olursan o kadar iyilik görürsün zamanda hep iyilik ettim hep kötülük buldum artık hep kötülük yapıp iyilik görüyorum Haklısın bak sende ama seni tekrar döndürecem bu yoldan :yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Onu Seviyorum çünkü ??? | CReATuRE | 91 | 3,024 |
04-09-2022, Saat: 03:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Üyeyi Ünlü Yapalim :) | lover | 223 | 4,997 |
04-09-2022, Saat: 03:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
$!n!rL!y!m çÜnKü ... | Rüya Güzeli | 127 | 4,204 |
04-09-2022, Saat: 01:03 PM Son Yorum: wildfang |