chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her eklediğin fotoLarın sonuna koyduğun ifadeler ne aLaka Resimde komik oLan bişey mi var? Varsa neden koydun?Öylesineyse neden bu ifadeler
Güzel resimleR (: Allah sevdiğine bağışlasın
:yikildim:
aynen
MuR@Tt...!
|
04-03-2009, Saat: 08:20 PM <
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her eklediğin fotoLarın sonuna koyduğun ifadeler ne aLaka Resimde komik oLan bişey mi var? Varsa neden koydun?Öylesineyse neden bu ifadeler :yikildim: aynen
Böyle bi saçım olsa kendimi odama kapatırım çıkmam dışarı yakışan tabiki yapsın ama murata bence yakışmamış
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Böyle bi saçım olsa kendimi odama kapatırım çıkmam dışarı yakışan tabiki yapsın ama murata bence yakışmamışbnde çikmiyrum evden: chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her eklediğin fotoLarın sonuna koyduğun ifadeler ne aLaka Resimde komik oLan bişey mi var? Varsa neden koydun?Öylesineyse neden bu ifadeleranormal İnsan sEnii SAna İstedigimi koayrmm lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anormal İnsan sEnii SAna İstedigimi koayrmm Aaa-aaa :o: ya ama mantığını anlayamadım Komik bişey varmış gibi.. :S Anormallik bende diiL... Bak ezgide aynı fikirde xD
:kop:
chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aaa-aaa :o: REsmde bnmm İStedigimi koyarmm ala ala:hihi lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı::kop: İstediğini koy ya banane koyma diyen var sanki.. Sadece alakasını sorduk |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|