hayırlısı............
Garip Sohbetler
|
Tabi tabi. ??in s?rr? profil ayarlar?nda. Bu arada sa??m? solumu kar??t?rd?m. Yukar?da sa?da demi?tim d?zelttim. Solda olacak :kral:
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?stad bir Galatasaray l? olarak cevap vermelimiyim sence Admin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tabi tabi. ??in s?rr? profil ayarlar?nda. Bu arada sa??m? solumu kar??t?rd?m. Yukar?da sa?da demi?tim d?zelttim. Solda olacak :kral: ?stad bu ayarlar sadece sana ?zel diil dimi kar??t?rma davas?n? farkettim ?akt?rma herkes bize bak?yor:kral:
11-23-2006, Saat: 04:31 PM <
slm ark bn geldim konuşmak isteyenler gelsin sohbet edelim zorla değil mecburi gelmek saka tabi isteyen gelebilir
11-23-2006, Saat: 04:35 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehhehe deliii o senin y?kama g?selli?in baj?mmm bu arda abla olan sensinnnn sen 21 YAV KZIM A?ZIMI A?TIRMA...... BEN B?R KERE YA?IMI G?STERM?YOM SEN BENDEN B?Y?K G?STER?YON......:yikildim: :yikildim: :yikildim: HERKES SENDEN ???N ABLAN MI D?OOOO....:yikildim: :yikildim: :yikildim: NEYSE CANIM KUZEN?M ?AKA B?R TARAFA SEN BEN?M HER?EY?MS?N KIZ....B?C?K....miley1:
11-23-2006, Saat: 04:40 PM <
gamzem_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaz?k yaa konu?mak istemi? baksana...tesekk?r ederim benimle konu?ma istedi?in i?in saol baz? ark konu?mak istemesede bn burda kavga yol a?mayya?m kimse laf? ?s?t?ne almas?n bn ortaya att?m do?ru herkezin jan? s?kk?n olabilir fakat benimki ?ok ayr? bir durumdu sanada ?ok tesekk?r ederim benile konu?mak istedi?in i?in saol |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 82 Ziyaretçi