Bittim Mi . . .
|
BİTTİ Mİ sehir çöktü biliyormusun? dün gece bir deprem oldu herseyi yıktı kırdı geldi geçti o hiç benim arkamda olmadı sadece diger insanların ki gibi onun kide sözdeymiş görüyormusun mezarları... birbirlerini sevenleri ölüm bile ayırlamadı mezar taşları kafa kafa verdi suan dünyadankiden mutlular dünya kötü sevmiyorum ama yaşamak güzel sen olduğun sürece hayatımda hep depremler olucak dün gece olduğu gibi kurdugum tüm binalar çökecek ve ben tekrar ayağa kalkıp tekrar kuracağım hayatımı binalarımı sehrimi beni kimse yıkmadı sen mi yıkacak... diyorum ama inanma sen cok farklıydın herseydin ya gözlerin o kadar huzur doluydu ki hoşçakal derken bakamadım huzur veren gözlerine bakamadım SON KEZ hoşçakal bebeğim mutlu ol hayat bizi burada ayrıyo sen bir tarafa ben bir tarafa ben artık maskeyle dolaşacağım mutlu görünmek için polyanacılık oynayacağım hihi mutluyum gibisinden ama senin yanındaki gibi gülemiycem seni ututamam cok sey yaşadık kolaymı geçmişi unutmak ama zor cok zor bundan sonra kimse beni öpmeyecek sana söz vermiştim ya sözümü tutacagım cok agır bu alişirim yanlızlıgıma gene eskiye dönerim hayır ya kendimi nasıl kaptırdım bu kadar biteceğini bile bile nasıl inandım aşka tekrar tekrar aynı hataya nasıl düştüm canım yanıyo haayııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye uyandım uykudan iyki rüyaymış rüyamda agladım... sensiz yapamamam ben her ne kadar kavga etsekte SENİ SEVİYORUM
04-20-2009, Saat: 11:25 AM <
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*Bittim* | *TATLI BELA* | 3 | 479 |
04-14-2022, Saat: 08:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sen Gittin,ben Bittim! | HIÇKIRIK | 0 | 358 |
01-02-2008, Saat: 09:44 AM Son Yorum: HIÇKIRIK |
|