adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yetkileri almaya talipim ercan bana müsade eder bu konuda boşamı hemşom ercan çık aradan yetkiler adyge55 'e
Sen mod olmak için fazla iyisin
leader beni gör :)
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yetkileri almaya talipim ercan bana müsade eder bu konuda boşamı hemşom ercan çık aradan yetkiler adyge55 'e Sen mod olmak için fazla iyisin
Bence Ercan abi daha iyilerine layık ..
Onu forumlardan sorumlu devlet bakanı yapalım
Bu konuda kıymık'a sonuna kadar katılıyorum.Berats'dan başka ilgilenen yok.Bazı mod arkadaşların yetkileri çoğaltılsın ve forma bile girmeyen modların yetkileri alınsın bence,sonuç itibariyle formla ilgilenilmesi için bu yetki veriliyor.Kimsenin formla ilgilendiği yok
Sayın Leader :tolga:
Hakkında dedikodu yapın bak nasılda damlar?
ama böyle değil tabiiki
04-22-2009, Saat: 02:06 AM <
bu leader varyaa saldı forumu çayıra mevlam kayıra yanii.. olmazki böylee leo şiştt
Quest girip anasayfayı sucu reklamları ile doldurmakdan başlanılabilir mesela
Arkadaşlar zaten Ercanın yetkileri isteklerinizi karşılayabilecek düzeydedir. Yeni konu açılması zaten her dakika olan birşey değildir. Herşeye yeni konu açılmıyor. Kullanıcı adı değiştirme de yasaklandı biliyorsunuz. Birtek kullanıcı adı altına isim yazma olayı kalıyor. Onları da toplu bir şekilde zaten gerçekleştiriyoruz.
Foruma girmeyen üyelerin yetkileri de kısa bir zaman sonra alınacaktır. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
leader buraya | MaNeSiA | 4 | 728 |
08-09-2009, Saat: 11:05 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
Leader Buraya | melankolik41 | 5 | 753 |
06-12-2009, Saat: 03:46 PM Son Yorum: Leader |
|
beni mesut bahtiyar edeceksiniz (: inş | Seyduna | 3 | 566 |
07-29-2008, Saat: 07:00 PM Son Yorum: Firari Fırtına |