PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldnn : )
Hoşbuldum meleğim muck
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni yeniden burada görmek güzel
Şükür kavuşturana Hoşgeldin ...
Oyh :$
Sağol Ercanım, hoşbuldum
Yeniden burdayım .. :)
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldnn : ) Hoşbuldum meleğim muck BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni yeniden burada görmek güzel Oyh :$ Sağol Ercanım, hoşbuldum Đĵ`qŐĸħλη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevda Yürekli Teşekkürler Gökhan, hoşbuldum. Ben isteyerek Duygusuzdan gitmedim, gidisimin sebebi sağlık sebeblerinden ötürü yani malesef mecburi. Yoksa hiç terkeder miyim ben sizleri Dediğin gibi inşaAllah gidişler olmaz .. Sende tekrar hoşgeldin TutkuM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Nur'um Teşekkürler Tutkum, hoşbuldum ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biriciğim.. Biriciğim benim .. Bende bi o kadar mutu oldum yeniden aranıza dönmeye, bu kadar ara yeter artık dimi . Biliyorum Ay parçam, çok iyi biliyorum. Burda olmamama rağmen hep birlikteyik, şükürler olsun hepsi geride kaldı .. Çok teşekkür ederim Hilalım, seni çok çok seviyorum нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin canım Hoşbulduk gülçiçєğim deli-kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiki burdasın canım yenıden hoşgeldin........ Sağol deli kız, hoşbuldum Aşk_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eh yeniden hoş geldin o zaman Teşekkürler, yeniden hoşbuldum Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldinnn Hoşbuldumm My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Tekrar'dan.. Teşekkürler Mesut, hoşbuldum nazarboncuqu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeniden hoşgelmişin (= Sağol boncuğum, hoşunu buldum
Bak sen kimler gelmiş
Hoşgeldin yüreği güzel insan,bi daha gitmek yok bu kadar uzun süre özlettin kendini yokluğun belli oluyor CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak sen kimler gelmiş Oyh .. Teşekkürler Aziz hoşunu fazlasıyla buldum Biiznillahi Teala bi daha bu kadar ayrı kalmayacağım, bende hepinizi çok özledim çok sağol |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hep Burdayim Ama Gören Olmadi ? :) | experiance | 7 | 409 |
04-10-2022, Saat: 02:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
??te Yine ve Yeniden Asi_Siyah | Asi_Siyah | 12 | 631 |
04-05-2022, Saat: 12:43 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ben De Burdayim??? | derdo | 27 | 1,042 |
04-03-2022, Saat: 12:06 AM Son Yorum: wildfang |