11-23-2006, Saat: 11:26 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,379
-
Konuları:
10
-
-
Rep Puanı:
waayy süper yasılar yaaa
aferin kıss..
üçüksün müçüksün ama..
duygu war anam kısda..
paylaşım için tşkkrlrr...
akmıyor artık gözlerimden yaslar,öyle cok acıttınki beni... öyle çok...
yetmedi sana ben'im gözlerim..
11-25-2006, Saat: 01:31 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
7,164
-
Konuları:
319
-
-
Rep Puanı:
?stemem do?mas?n g?ne?;senli, yaln?z, karanl?k geceme.?stemem yaz?lmas?n yeniden kader sensizlikle.B?rak ac?s?n y?re?im,a?las?n g?zlerim, gitme kal oldu?un yerde gitmek hep bana ait oland?r sende benden olma ben bekliyorum zaten ?l?m? sensiz hasretin kollar?nda.?ekme sevdam? hesaba o zaten kendi sava??nda senli benli hesapla?malarda.?stemem alma g?zlerini benden b?rak kals?n karanl???mda sen istemesende veremem sana onlar? onlar hep benimdi zaten.Saatlerce dinlemek isterdim seni verirken son nefesimi bak??lar?n? g?rmek isterdim Azraille kar??la??rken bir yanda deniz k?y?m?z olsun isterdim bir yanda mart?lar?m?z bir yanda sen.?lmek koymazd? o zaman bu kadar ve girmek topra??n so?uk koynuna.?i?ekler a?s?n isterdim mezar?mda binlerce mor pembe eflatun k?rm?z? ?e?it ?e?it k?r ?i?ekleri buram buram sen kokan.
Ahhhh yar....kelimelerin keskin ellerin uzak ?imdi bana sessiz senli karanl???mda gidece?im ?l?me,ne sen olacaks?n nede hayallerim yan?ba??mda bilirim mezar?mda a?an ?i?eklerde sen kokmayacak senli ?i?eklerde a?mayacak...A?acak yanl?zca hasretinle yanan kan ?i?ekleri...
Sana hasret giderken topra??n so?uk kollar?na tek ?ark? m?r?ldan?r dillerim....
Beni unutma unutma beni unutma
Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana
Sende kendi pay?ndan bir hat?ra se?
Ve o ben olay?m unutma beni unutma