çok tatlısın cnmm
ara tanıtımm :D kıymık =)
|
oyyy oyyyy oyyyyyy yarabbim bu ne tatlılık :tolga:
Bi tanemmmm rabbim gönlüne göre versin inşallah
05-22-2009, Saat: 12:06 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben görmüştüm evet sen görmüştünn amin ercom inşallahh sanada göstermesinn bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok tatlı cıkmıssın canım teşekkür ederimm aminn senide webweled Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdıklerıne bagıslasın =) sağol senide _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her zamanki gibi harikasın fıstık çok sağol şekerr kuzenimmm çok iyi makyaj yaparr gören zaten istiyoo sıran gelince sanada tabiki seve sevee yapar MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kız seni alan yaşadı hea sen al o zaman Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok tatlısın cnmm teşekkür ederimm rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy oyyyy oyyyyyy yarabbim bu ne tatlılık :tolga: fıstığğımmmm benimm çok teşekkür ederimmm amin inşallahh sanada versinn gönlüne göree canımmmmiley17: duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdiklerine bağışlasınn canımm benmmm sağol tatlım senide
minik kuşum ara tanıtım derken ????
canım kaydişkom benim fıstık gibisin Maşallah Allah nazarlardan korusun tü tü tü tü
Oyh tatlışım benim
Rabbim herşeyi güzelim gönlünce versin, MaşAllah
05-22-2009, Saat: 03:08 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:minik kuşum ara tanıtım derken ???? ara tanıtım derken ben arada bir fotoğraflarımı koyuyorumm buda o aralardan biri amin ablammm senden tatlı olmasamdaa
05-22-2009, Saat: 03:09 AM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyh tatlışım benim teşekkür ederimmm Nur'um seninde gönlüne göre versinn
Ben seni alırım ama bi şartla ablan sevgilisini bırakacak o da gelecek
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi