Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dier fotoılarını da görmüştüm onlar mı farklıydı bu mu kestiremedim
Allah sahibine bağışlasın...
Bu Daha FarkLı qünden qüNe Büyümeye ÇalıŞıoruz Saol Yorum İçin xD
ben ben ben :D
|
05-22-2009, Saat: 12:22 PM <
Patikli_Penguen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dier fotoılarını da görmüştüm onlar mı farklıydı bu mu kestiremedim Allah sahibine bağışlasın... Bu Daha FarkLı qünden qüNe Büyümeye ÇalıŞıoruz Saol Yorum İçin xD
05-22-2009, Saat: 12:23 PM <
bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gözlerin renklı gıbı mı bana mı oyle gelıyordıger fotolarında renklı degıldıde.. Yeşil qösLerim xD Ama Photoshop Farkı iLe :yikildim:
05-22-2009, Saat: 12:27 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GözLerin niye yesiL cıkmış gömLeğini de beğenmedim neyse allah sevdiklerne bagısLasın GözLerim Resim Photoshop'a qirdiğinden Dolayı öLe qöLeğimi ßeğenme Banane :d aLLaha Razı Olsun Bi qün Sewdiqim Olunca Buraya Sokacam Dicem Bak Herkez Dua Eddi Sana :yikildim:
05-22-2009, Saat: 12:29 PM <
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karizmatik aşko :tolga: her zamanki gibi yakıyorsun Teşekkür Ederim Aşko O Senin Bakış Açın
05-22-2009, Saat: 12:30 PM <
~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gözlerle oynanmış sanırım Güzel resim. Sanma Oynadım :d
05-22-2009, Saat: 12:31 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Galiba öyle :--/ Rabbim sevdiklerine bağışlasın, MaşAllah Amin Cümlemizi Nur.!
05-22-2009, Saat: 08:04 PM <
qöslerine nolmuş snn yhaa
yılan qibi olmuşsunn |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|