:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
gurbetci
evet sevgili ?yelerimiz bu haftaki konugumuz Adamin1iBig Grin
arkadasimiz sizin her sordugunuza cevap vericek,onun hakkinda ne bilmek istiyosaniz sorabilirsiinizSmile herseyi sorun hic cekinmeyin hatta slklstirabilirsinizde Smile
evet Adamin1i kolay gelsin canimmmmBig GrinBig Grin
Ara
PunisheR
herşeyini demeyeyim de bu adamın düşüncelerinin de yaşadıklarının da %90ını biliyorum benBig Grin ne sorayım ki şimdi :p

kanka forumdan memnuniyetini ve rahatsızlıklarını ciddi bi şekilde yazabilir misin buraya ?

bakalım ciddi ve gerçek cvp yazabilcen mi..nasılsa ben cvpları biliyorum reelde Smile
Ara
gurbetci
benimde bir sorum olcak ali kücükken gecirdigin bir rahatsizlik varmi canimBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
AdAmIn1i
Evet Punisher Biliyorsun Zaten.

Forumda Çok Şey Değişmeli Aslında Bana Göre İsim Vermek İstemiyorum Rencide Etmeyelim Milleti.

Arkadaş Ortamı Var Fakat Bi Arkadaşımız Söylemişti Gruplanma Var Diye Yok Felan Demiştik Evet Gerçekten Var Bu Şiir Olayı Çıktı Juri Felan Forumun Gidişatı Değişti Yaa. Jüri Başkanıymış Yardımcısıymış Ne Gerek Var Bunlara Organize Bişiler Yapmak İstiyorsanız Girin Sohbete Kardeşim.

Vs Vs İşte Özcan Big Grin
Ara
AdAmIn1i
Özgül Aşırı Ateşlenme Sonucu Havale mi Ne Öle Bişi Varmış 6 Yaşına Kadar Doktorlarla Büyümüşüm Öyle Diyorlar. Evet Geçirdim yani.
Ara
YARGIÇ
Ali hayatına giren bütün kızları
yazarmısın isimleri ve boyları ile birlikteBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
AdAmIn1i
Yılmaz Kilolarınıda Yazimmi Smile
Ara
YARGIÇ
Yok canım ten renkleri kafi yaz dioz konuk ettik adamı dellendirme soru sorduk kardeşimBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
gurbetci
Big Grin nerden hatirlasin yilmaz yaniBig Grin
ali hayatindaki en nefret ettgin kisi kim?
Ara
gurbetci
ali karsi cikma falan yokkkk...
üye ne soruyosa cevapliycanBig GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 63 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 09:47 PM