Bırakın zaten tutmasın kimse beni
Behlül de kim ki
rolün kralını keseriz beee
Behlül de kim ki
rolün kralını keseriz beee
Haykırmak istiyorum ..
|
Bırakın zaten tutmasın kimse beni
Behlül de kim ki rolün kralını keseriz beee
05-22-2009, Saat: 11:01 PM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Böö, hih :yikildim:Sanada bööö Hasan böle filmler izleme sonra kötü örnek olacaksın kardeşlerine Yiğenim süpersin
behLüL öLürse dizi biter doaL oLarakta reyting die bisey kaLmaz
o yüzden merak etme behLüL öLmez ve daha öyLe bi cok sahne oLur reyting ugruna miley16: babasının hatrına öyLe sahneLer koymuo heraLdemiley16: :yikildim:
05-23-2009, Saat: 10:06 PM <
Alıntı: Manyaksin sen ya :yikildim: göк тαηєѕι Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Manyaksin sen ya :yikildim: Öyle Sahneler Sen Istemesende Olacak ZAten.. Dizi Niye reyting Aliyor.. Yeni Yeni Konusuna Girmeye Baladi Bu Demek Oluyor Ki Hasan Aramizda en Ask-i Memnu Koligi.. Basrollerdekiler Ölmez Son Sahneyi Gúzel Yapmislar ama Nasil Olsa Ölmiyecegini Bildigimiz Icin Pek Heycanli Olmadi €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ölmüyormuş kız Haberleri aldımiyi sevindim canım BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bırakın zaten tutmasın kimse beni Tmm, yanına gelince aynı sahneyi senden bekliyorum Yanımda kamerada getirecem İbret-i alem için burda yayınlacam, film nasıl çekilirmiş millet görsün canım. Anlaştık sanırsam Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sanada bööö Hasan böle filmler izleme Banane izlecem, çok güzel öpüşüyorlardı banane işte _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:behLüL öLürse dizi biter doaL oLarakta reyting die bisey kaLmaz Aydınlattığın için teşekkür ederim cadııııııııı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çocuk olmak istiyorum!!! | ay_naz | 4 | 599 |
06-18-2010, Saat: 05:07 PM Son Yorum: klavyem |
|
Bağırmak,Haykırmak istiyorum.... | Yorgun Yürek | 21 | 1,866 |
12-04-2008, Saat: 10:20 AM Son Yorum: chatlaq |
|
Haykırmak ? | Firari Fırtına | 2 | 548 |
10-08-2008, Saat: 09:06 PM Son Yorum: Firari Fırtına |