K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bundan sonraki kayitlarina fon da ekler simdilik bununla idare edecegiz..
Ben sana yollarim yuregim sevdalim sorun seni bulamamak...
Hmm, hemen geliyorum sevdalısı
BeRAtS'dan Duygusuz icin Gurbet Kusu...
|
K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bundan sonraki kayitlarina fon da ekler simdilik bununla idare edecegiz.. Hmm, hemen geliyorum sevdalısı
05-27-2009, Saat: 10:53 PM <
Tamam bitanesi gel de ben suanda msn de degilim...
Ercan sana yollar nasilsa kok onda.. En kisa zamanda gorusmek umidi ile bitanesi... K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam bitanesi gel de ben suanda msn de degilim... Peki balpeteğim, çok sağol .. InşaAllah en kısa zamanda görüşmek ümidiyle, kocaman muck
05-27-2009, Saat: 11:18 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki balpeteğim, çok sağol .. Bendende sana kocaman mucuk yuregi sevdalim...
Ercan'ım çok hoş olmuş.Sesine güzel yüreğine sağlık..
Canısım paylaştığın için teşekkürler...
Yıllarım al senin olsun, benim ol sen gurbet kuşu .. Bide müzik ekleyelim buna be Ercan abi ..
Ama sende o ışığı gördüm ben. Gelecek vaadediyorsun .. Şahane söylemişsin abim sesine sağlık ..
05-27-2009, Saat: 11:33 PM <
TutkuM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ercan'ım çok hoş olmuş.Sesine güzel yüreğine sağlık..Rica ederim ne demek guzellik.. Bu arada Ercan istaha geldi sanirim yakinda cd cikartir...
05-28-2009, Saat: 12:08 AM <
çok iyi tatlım yaa harikasınn biliyosun dimii mcx ercoma
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yıllarım al senin olsun, benim ol sen gurbet kuşu .. Bide müzik ekleyelim buna be Ercan abi .. müzigide siz ekleyin ademim ya bende çalma konusunda bir beceri yok ki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir an için.. | riukeen | 0 | 391 |
11-30-2010, Saat: 06:06 PM Son Yorum: riukeen |
|
Aşkımmm senin için | sıla | 2 | 503 |
04-23-2010, Saat: 02:15 PM Son Yorum: sıla |
|
Sansar & Pit1o ~ Katil Olmak İçin Güzel 1 Gün | PesmisT GirL | 0 | 422 |
02-19-2009, Saat: 09:53 PM Son Yorum: PesmisT GirL |