Çok şekersin
TanımayanLar iÇin bén (=
|
sondaki fotoğrafta cok sempatik görünüosun
allah SevdikLerine bagıslasın cnm
05-30-2009, Saat: 04:43 PM <
Đĵ`qŐĸħλη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A.s.b BunLar TanımıyanLara TanıyanLar ztn qÖrmüştür fotOmu ßide tanımayanLar qÖrsün dedim.. sımarık cansuu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a.S.b.. tŞk. eDerim iLtifatın iÇin (: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Esra'm bitanesin Snde öyLe aßicim (: BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdiklerine bağışlasın SaqoL eRcan aßi Snide.. bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdıklerıne bagışlasın Amin Sizide (: ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdiklerıne bagışlasın SaqoL Fındık Snide :$ Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kız Esra bundan dahada güzel olamazsın zaten. Çok uğraşmışsın belli ama anca bu kadar be güzelim.. ßnmLe uqrasmaSan rahatLamaSsın uus maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzelmişsin maşallah tŞk.Ler nazarboncuqu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdiklerine bağışlasın SaqoL Cnm Snide inŞaLLah.. kanatsız_meleq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok şekersin O Snn ŞekerLiqin (: >>€C€<<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm qüselmişsinn.. tŞk. eDerimm (: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sondaki fotoğrafta cok sempatik görünüosun qüseL yOrumun iÇin tŞk. eDerim.. Hepimizi ßaqışLar inŞaLLah (:
Her zamanki gibi harikasın Esra'm, maşAllah
Rabbim herşeyi gönlünce nasip etsin
Rüya Güzeli'm Her fotoğrafta güzelsin...
Yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış canım.. Allah sevdiklerine bağışlasın canım
05-31-2009, Saat: 01:08 AM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her zamanki gibi harikasın Esra'm, maşAllah TutkuM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rüya Güzeli'm Her fotoğrafta güzelsin... ArdaRda 2 yürekten yOrum (: tŞk. eDerim..
Dadlumm bitanesin sen (:
Rizeye gelin alcam senii bulacam birini sana gör bak
05-31-2009, Saat: 11:59 PM <
Kızım kimi bulucaksın hani abini alıcaktın
ama o çapkın bana çapkın olmayan adam akıllı birini bul tabi karadeniz'den çıkarsa öyle biri |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
:::: Tuti Abim Için :::: | derdo | 20 | 2,057 |
04-13-2022, Saat: 12:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
Gormeyenler ıcın. | blue_belial | 20 | 1,790 |
04-11-2022, Saat: 10:36 PM Son Yorum: wildfang |
|
ANGELA===(ben koydum arkadaşımın resmin o yeni olduğu için fasla bişe bilmio) | ciciKIS | 19 | 1,317 |
04-08-2022, Saat: 05:25 AM Son Yorum: wildfang |
|
Konu Kapatılmıştı..Görmeyenler İçin Tekrar Açtım..Lütfen Tartışma Olmasn.. | zuzuCuq | 101 | 5,166 |
09-28-2007, Saat: 10:20 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
Haydı Fenerlıler! 6alatasaray ıcın "6" ya kadar sayalım! :D | blue_belial | 222 | 8,668 |
09-17-2007, Saat: 02:30 PM Son Yorum: adda |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi