Alıntı:FORUMUMUZ ÜYELERİNDEN SAKLIMSIN YİNE BİR İŞLER ÇEVİRİYOR YAKINDA ÇIKAR KOKUSU
Sen o üyeye kurban ol emi miley17:
paparazzi !!!
|
05-26-2009, Saat: 06:07 PM <
Alıntı:FORUMUMUZ ÜYELERİNDEN SAKLIMSIN YİNE BİR İŞLER ÇEVİRİYOR YAKINDA ÇIKAR KOKUSU Sen o üyeye kurban ol emi miley17:
05-31-2009, Saat: 12:01 AM <
:kop::kop::kop::kop:
FLASH FLASH FLASH !!! SAZAN Qetesh YANI ADEM CEKIRDEK MANYAGI OLDUGUNU ISPATLAMISTIR BIR GUNDE IK KILO CEKIRDEKLE DOYMAK BILMEYEN ADEM HERGUN MIKTARI ARTTIRDIGIN BU YUZDEN YUZUNUN SIVILCELERLE DOLDUGUNU ITIRAF ETTI :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::kop::kop::kop::kop::kop:
05-31-2009, Saat: 05:46 PM <
Saol canim asparagas haber tamamen gercek gozlerimle gordum valla
Tam bi cekirdek manyagi doymak bilmio adem sazan baliklari yemez ama sen turunun degisik biseyisin yav (¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saol canim asparagas haber tamamen gercek gozlerimle gordum valla Beni alsalar, ipe koysalar, dayanamaz yine kadere salsalar, gönlüm arıyor titriyorum bakkkkk .. Bende diğer sazanlar gibi şarkı söylüyorum nerem değişik .. Ayrıca gerçek bir magazin haberi sunacağım size birazdan ..
Flaş flaş flaş... Bir son dakika haberi
Duygusuz.com un Kayserili üyesi asiprensesin aldatıldığı ortaya çıktı.. Askerde olan eşinin Tekirdağ da başka bir kızla gezerken çekilen resimleri gündeme bomba gibi düştü.. Bu olaydan sonra sevgili asiprensesin eşini öldüreceği tahmin ediliyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|