[ses]http://sites.google.com/site/dmkacmaz/Home/BizimMurat-%C4%B1spanakl%C4%B1yumurta.MP3[/ses]
Ispanaklı Yumurta Tarifi
|
06-03-2009, Saat: 04:04 PM <
Ilahi Adem, Allah hayrini versin ne diyeyim simdi..
Cok guzel olmus tika basa doydum ellerine saglik...
06-03-2009, Saat: 04:09 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Afiyet olsun, gözünüz doysun . . .Sofrada gozlerimi doyuracak birsey yok ama kulaklarim fazlasiyla doydu...
Kepçe kulaklılık böyle bişey demekki .. Ablam şakaydı sakın darılma..
06-03-2009, Saat: 04:15 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kepçe kulaklılık böyle bişey demekki .. Ablam şakaydı sakın darılma..Darilmadim cunku kabul etmiyorum..Kepce kulak degilim hani olsaydi nasil bir fiziksel gorunum olusturudu bende merakda etmiyor degilim..Eee ne demisler insan kendinde olmayani ister hep...
06-03-2009, Saat: 04:58 PM <
:yikildim:
Bi Ispanaklı yumurta ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi smdi kaleminizi ve kağıdnızı hazırlayınız, kaybetmeyiniz devamlı dötünüz önünde bulunsun:yikildim: karolin768 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:If you wish to keep your red wedding dress in perfect condition, the discount wedding dresses should receive attention as soon as possible, then the short wedding dress will be carefully holding, even long time, the vintage wedding dress will as new as before. İngilizceye çevirdin galiba |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi