Yalan olmayan tertemiz bir aşk Allah " Hayatının Anlamını (Aşk'ını) " sana bağışlasın inş Yorgun yürekli'm ..
En güzel günler sizinle olsun!
Hayatımın Anlamı ve Aşk'ı (:
|
Yalan olmayan tertemiz bir aşk Allah " Hayatının Anlamını (Aşk'ını) " sana bağışlasın inş Yorgun yürekli'm ..
06-05-2009, Saat: 12:51 AM <
ablammm Allah mutluluğunuzuu hep daim etsin inşallah
uzuunnn sağlıklııı çok mutluuu bi ömür vesinn Allahım her ikinizedee bide hayırlı bi evlat olur inşallah üzmez seni şekerto sonracımaa çok beğendimm oğluşunu Allah sahibine bağışlasın
06-05-2009, Saat: 09:13 AM <
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yalan olmayan tertemiz bir aşk Allah " Hayatının Anlamını (Aşk'ını) " sana bağışlasın inş Yorgun yürekli'm ..Teşekkürler Hasan
06-05-2009, Saat: 09:16 AM <
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablammm Allah mutluluğunuzuu hep daim etsin inşallahÇok sağolasın mervecim inş. Beğenilmeyecek gibimi oğluşum sahibi var canım benim
06-05-2009, Saat: 09:57 AM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim Hüzün Çiçeğim Rica ederim Yorgunum (:
Oyy Cok Tatli Nasil Güzel Bakmis..
RabbimUzun Ömürler Versin Sevdiklerine Bagislasin.. Tesekkurler
ooy fıstıga bak Sen
yerim ben onu Doğum günü kutLu oLsun küçük beyin inş. hep böyLe yüzü güLer kocaman öptüüm onu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hayatimin Anlami Melekim Ve Ben şimdilik Foto Shop Ama Yakinda Beraber :) | ZiBiDi_RoMeO | 27 | 2,084 |
04-09-2007, Saat: 03:49 AM Son Yorum: CaTlak-CaDuU |