AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:K?zd?rma Dedik K?skand?rma Deilhop ded?k beeeee...miley21: miley21:
Ho?buLdumm :)
|
uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insallahh..yaww.b?t?r?rs?nn.ama b?z oralar? gecel? 4 sene oldu yaww..un? samsun da...2 s?n?ff..heheheh az da buyu :p sen liseyi samsunda m? okudun ?
11-25-2006, Saat: 08:25 PM <
en az?ndan liseden iiidr yaa sen herg?n s?raya qe?meq ne k?t? bi duyqu bilion muu hat?rl?on mu daha dorusu
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana demedim ki sen zaten gelmi?tiniyik? soyled?n b?lm?yor duk hee:kral: :kral: aSi_PrEnSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en az?ndan liseden iiidr yaa sen herg?n s?raya qe?meq ne k?t? bi duyqu bilion muu hat?rl?on mu daha dorusuhat?rl?yom ama s?raya g?rmed?g? m? hat?rl?yommm p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheh az da buyu :pher un? y? samsun da okuyan l?se y?de samsun da m? okuyor can?mmm hahaaaa aSi_PrEnSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en az?ndan liseden iiidr yaa sen herg?n s?raya qe?meq ne k?t? bi duyqu bilion muu hat?rl?on mu daha dorusu ah ke?ke o s?ralara tekrar girebilsem asi .. ben ?zledim biliomusun sen de?erini bitince anlayacaks?n .. hele de bizim s?n?f okul ahh ahh.. biteli tam 4 sene oldu p??fff =( uykucu_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyik? soyled?n b?lm?yor duk hee:kral: :kral: hahah uyuz
11-25-2006, Saat: 08:30 PM <
güseLmiş seninki resil bişe yaa utanmasalar mendil bide tırnak kontrolü yapcaklar
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi