Pit10 ft. Şanışer - Ben Unutmadım.
|
09-10-2009, Saat: 06:59 PM <
Şanışer:
Tek derdim maddiyat ve para değil o birisi sadece Şimdi bi zar atıyım terk edildim ??? Kaç gelir kaç gelir aç kaldım saadete Vakitten de emin değilim bakamadım saate de Ve yarıştım zamanla Yenildim ve yenildim ve alıştım zamanla Hiç olmucak bişey oldu aslında iyi de oldu 22 yıl sonra tanıştım babamla Ben ne kadar büyüsem de hayat reşit değil Farklı durum farklı burada bırak eşitliği Mutluluğu bekliyorum günlerdir hevesle ama Trafiğe takılmış olmalı baya gecikti Bedenimin her yerinde o sevmediğim acı Bu şehre değil aşık ne sende sevgim ve sevgilim Şimdi evim karanlık üstümde bi gri çatı Antalyadan gittim ben o şehre iyi bakın Nakarat: Unut her şeyi gül bana nolur Bi kerelik olsa da olsana çarem özledim Masum yılları ama yılmadım [Pit10] Unut her şeyi gül bana nolur Bi kerelik olsa da olsana çarem özledim O tebessümleri ben unutmadım [Pit10] Pit10: Karanlıkta fısılda bırak duymasın onlar İstediğin gibi yani daraldığında mırıldan Düşüncüler nota hadi durdur dünyayı Bugün kapılmadan zamanın akımına Sevdiğim herkes uzak göremedim nerde O da beni düşünür mü böyle gecelerde Güzel olan her şey dönebilir terse Bakabilen herkes görebilir bence Benim olmasın sahte hisli dünyan İçte rehin kalpte gizli küstah Vicdanın makberindi düşman Kayıplar değil kahpelikti hüsran Bugün arın egolardan gül bana Çünkü silik isimler olur yarına tüm kalan Bu sönen umutlar gibi yine gün batar Siluetler sevgiyi gururuna süs yapar bn bLdum sözleri..xDD |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Beta ft. Sanıser - Hersey Aynı | PesmisT GirL | 1 | 519 |
02-11-2010, Saat: 08:33 PM Son Yorum: ArT!sH_ßaßy |
|
Şanıser ft. Bela - Cümleten Elveda. | PesmisT GirL | 7 | 751 |
09-13-2009, Saat: 12:26 AM Son Yorum: PesmisT GirL |
|
Şanışer ft. Makber - Halim Kalmadı | PesmisT GirL | 2 | 439 |
07-01-2009, Saat: 12:46 PM Son Yorum: PesmisT GirL |