Ya sevdiğim kişi bnden bi karar vermemi istedi ya öss yada oo ((((ailem öss ve onun arasndaa sıkışıp kaldımm )))napacm ben üniversiteyide istiyorum onuda istiyorum 3 yıl beklettim bidaha bekle diyemem karar vermem gerek çnkü onunda benimde hayatımızın çizgisini beliirlememiz gerek off naapcamm benn yaaa son 24 saatt 

yarınn herşey ya bitcek yada devamm etcekk düşünceleriniz neler???

yarınn herşey ya bitcek yada devamm etcekk düşünceleriniz neler???

Zaten seni alacak adamda sana bakabilecek durumdadır heralde. Tüm bunları düşünmüştür.. 
 eğer biri eksik olursa ben üzüleceğim. öss den vazgeçersem sen olucaksın yanımda ama hep içimde bir ukte kalacagı için bunun suçlusunun sen oldugunu düşünecegim belki bilinçaltımda ve senle olsam bile tamamen mutlu olamayacagım de. eger öss yi seçersem de bu sefer seni kaybedicem ama ben o zamanda mutsuz olacagım. bu kadar yıllık ilişkiye verilmiş emeğin hatrına bence sen iyi düşün tek bir terchle beni mutsuz etmek mi yoksa her iki tercihle orta yolu buldurup beni mutlu etmek mi ? die sen bi tercih hakkı sun ona. seven insan sevdigini mutsuz etmek istemez çünkü. bence orta yol aranmalı.

miley16: