w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O?lum de...
Bende sana Anne diyebilirmiyim ??
Benim hi? annem olmad? ?h?...
T??be t??be
peki evlad?m... b?Le nas?l lem...:
Garip Sohbetler
|
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O?lum de... peki evlad?m... b?Le nas?l lem...:
Oğlum geldiğin gibi banlancan S, i ve e harfini yan yana kullanma bence kanka
Süper kankam Anne benim çişim geldi... Heheauhaushd Neyse kankam ben gidiyorum uykum geldi ders çalışmaktan beynim folloş oldu zaten
Anne bana masal anlatırmısın ?? w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:S?per kankam Anne benim ?i?im geldi... Heheauhaushd Neyse kankam ben gidiyorum uykum geldi ders ?al??maktan beynim follo? oldu zaten defesin i?te oLm... hadi kib... w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O?lum geldi?in gibi banlancan S, i ve e harfini yan yana kullanma bence kanka harbi LLaa nese kimse g?rmedi cakt?rma..
Lütfen konuyu amacı dışına çıkartmayın. Devamında konu kilitlenecektir.
ne demi? ?airr ha kutupta bi eskimo gencii hada taaaaa afrikada k?le bi zenci fark etmez ne dili ne dini ne rengii madem ki insand?r sayg?m?z vard?rr, bende dbkrl?y?m k?rd?m ben?m de karde?ler?m abiler?m kuzenler?m van da hakaride askerlik yapt? ve hala yap?yolarr bizlerde bu bayrag?n alt?nda sayg?yla selam duruyoz bu vatana i?in g?g?s gere gere cat???yoz sen yanl?z degillsin ?ehit veren bu ?lkede her dilden ve her din den insan varr yas?yolarr laz?, cerkez??, alevisi, k?rd??, vs vs ama bu bayrag?n alt?nda sayg?yla egiliyolarr demem odur kii baz? ?nsanlar cahilik yap?yolar sen yapmaaa sen onlar gibi olma say?n uyuyan bey miley37:
11-26-2006, Saat: 08:50 PM <
aşkım benim y.t.s. canımın içi hadi sende çıkta gel seni bekliyorum beklemek güzel
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|