Beh FireFoxn DuyquSuzda süRekLi Hata veRip KapanmSnndn Bktim uLeayN
Gündüzcüler Bölümü
|
SARIŞEKER Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalabalık oluyor ama napalım..aılemle gıtcegım ııcn pazar gunu mecbur Öyle tabi .. İzmirin kızları biraz geveze olur hiç benzemiyorsun onlara .. Psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beh FireFoxn DuyquSuzda süRekLi Hata veRip KapanmSnndn Bktim uLeayN Bende sorun çıkarmıyor .. Çokta memnunum.. Modzilla olmasa (ç)alıntıda yapamicam
07-20-2009, Saat: 02:51 PM <
[quote=Qetesh]Öyle tabi .. İzmirin kızları biraz geveze olur hiç benzemiyorsun onlara ..tsk ederım..bunu cok duymustum herkeste öle dıyor hıc benzemıyorsun cok masumsun falanssende saolasın
07-20-2009, Saat: 02:57 PM <
ben cıkyıorum sıze ıyı sohbetler snra görusuruz arkadslar
GS lilere yapmazdı ama sende bi değişim yoktur inş ..
SARIŞEKER Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tsk ederım..bunu cok duymustum herkeste öle dıyor hıc benzemıyorsun cok masumsun falansende saolasın Önemli değil doğru olanı söylüyorum sonuçta.. İzmirin neresindesin acaba?
07-20-2009, Saat: 03:02 PM <
izmirin karsıyakasındanım..bılıyormusun yoksa neyse snra gırerım oz<man konusutruz
Asker arkadaşlarım var .. Karşıyakada da var.. Meşhur olan bi yeride varmış ama Tepecikmiydi? Neresiydi hatırlamıyorum.. Anlata anlata bitiremiyorlardı..
07-20-2009, Saat: 04:07 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asker arkadaşlarım var .. Karşıyakada da var.. Meşhur olan bi yeride varmış ama Tepecikmiydi? Neresiydi hatırlamıyorum.. Anlata anlata bitiremiyorlardı..tepecıgı pek sevmem ben
07-21-2009, Saat: 09:19 AM <
her keze hayırlı sabahlar günaydın arkadaşlar :p:
umarım bugun çok güzel gecer |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 100,315 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 20 Ziyaretçi