Uzun zamandır yazmıyordum buraya,biraz karalim dedim.
şimdi başlıktan da belli , konumuz renklerden ara bir renk olan(ki kendileri maviyle,kırmızının karışımıdır,biraz daha koyusu bordo diye geçiyo sanırm) MOR rengi.
şimdi bu mor rengini,ismini vermek istemediğim guzide(!) bir spor kulubümüüz almış forma yapmış!
yani bildiğimiz mosmor bir forma.
isterseniz göstereyim;
hani forma şekil dursun diye Arda'ya giydirmişler :yikildim:
şimdi dedim ki;
ulan sarı nerdeee kırmızı nerdeeee?
hani dedim kırmızı-mavi olsa renkleri,karışımından bişey çıkmıştır ama yok
sonrada jeton düştü;
arkadaşların bu çok sayın(!) (ya da bunları hiç saymayın) arkadaşların 8 yıllık bi Kadıköy'de bırakın beraberliği,galibiyete hasreti var.
bizde her maçtan sonra söyleriz; 'İşte böyle her sene böyle' diye,artık marşımız olacak şarkıyı'
onlarda bu lafı duyunca,bi morarılar bi utanırlar soyunma odasına giderken,kafalar sineye çekilmiş mosmor kesilirler :yikildim:
sanırım bu yıl ki amaçları,bu durumu çok belli etmemek.
soran medya mensublarına: 'efendim neden morardınız?'
'Yok ya ne morarması,forma rengi o,yanlış görmüşünüz' diye cevap verebilmek için heralde.
sözün özü;
Kadıköy'e bu formayla gelin;BEKLİYORUZ !
haydi rasgele
şimdi başlıktan da belli , konumuz renklerden ara bir renk olan(ki kendileri maviyle,kırmızının karışımıdır,biraz daha koyusu bordo diye geçiyo sanırm) MOR rengi.
şimdi bu mor rengini,ismini vermek istemediğim guzide(!) bir spor kulubümüüz almış forma yapmış!
yani bildiğimiz mosmor bir forma.
isterseniz göstereyim;
hani forma şekil dursun diye Arda'ya giydirmişler :yikildim:
şimdi dedim ki;
ulan sarı nerdeee kırmızı nerdeeee?
hani dedim kırmızı-mavi olsa renkleri,karışımından bişey çıkmıştır ama yok
sonrada jeton düştü;
arkadaşların bu çok sayın(!) (ya da bunları hiç saymayın) arkadaşların 8 yıllık bi Kadıköy'de bırakın beraberliği,galibiyete hasreti var.
bizde her maçtan sonra söyleriz; 'İşte böyle her sene böyle' diye,artık marşımız olacak şarkıyı'
onlarda bu lafı duyunca,bi morarılar bi utanırlar soyunma odasına giderken,kafalar sineye çekilmiş mosmor kesilirler :yikildim:
sanırım bu yıl ki amaçları,bu durumu çok belli etmemek.
soran medya mensublarına: 'efendim neden morardınız?'
'Yok ya ne morarması,forma rengi o,yanlış görmüşünüz' diye cevap verebilmek için heralde.
sözün özü;
Kadıköy'e bu formayla gelin;BEKLİYORUZ !
haydi rasgele