ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim ask?ma biricikh typhoonuma ?le demeyin bah yafssss sinir oluyom hea typhoonumu b?rak ben ?s?r?r?m fala hea h?h
uheueheuheuheuheuheuheuehueheuh ben ?s?r?r?m heh askdjaodsdlsdba :yikildim: :yikildim:
d?qh d?qh yhee!!!
|
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim ask?ma biricikh typhoonuma ?le demeyin bah yafssss sinir oluyom hea typhoonumu b?rak ben ?s?r?r?m fala hea h?h uheueheuheuheuheuheuheuehueheuh ben ?s?r?r?m heh askdjaodsdlsdba :yikildim: :yikildim:
bu askh?n filmini yapmak laz?m ...
i?te 2 sevgili.. ; PEL!n ve Typhoonun askh? ve k?t? 2li sultan ve efenin ?irkin planlar?
hıh güsdüm hain pla yapanları sefmem typhoon ısır olum şunnarı rrrrrrrrrr
11-27-2006, Saat: 05:15 PM <
QotHicLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nurdan d? dima ?le g?rd?mde ?njelikle hoj buldum felan filan ... asL?nda ad? usun deiLde kar???k ayr?ca yokkkk ben aLmim ?eyyy yani typhoon qibi cici k?pekLere benim aLerjim varda o bak?mdan yani yoksa typhoon beni ?s?rm?? ?s?rmam?? ne farkeder :yikildim:
bah gene köpek dedi yafsss alalalala yaf deme cadım yah uyus oluyom yafsssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asL?nda ad? usun deiLde kar???k ayr?ca yokkkk ben aLmim ?eyyy yani typhoon qibi cici k?pekLere benim aLerjim varda o bak?mdan yani yoksa typhoon beni ?s?rm?? ?s?rmam?? ne farkeder :yikildim:k?st? sana nurdan haberin olsun bu arada ben efe .. bi?i daha s?liim baqh bidaha k?pek demi?in fallaa gelio adresini verjekmi?in fazla deil 250 gr istio ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bah gene k?pek dedi yafsss alalalala yaf deme cad?m yah uyus oluyom yafsssss aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatnx ediomus pelinjim i love u pelin die havl?o |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|