Qetesh ßenim En aZından ßaq iSe Yarıycak ßi Seyim Var Tuttuqum Takım qißi Ya Senin Hic ßisiyin İse Yaramas Puhaha İmzan Cok ßanel .. Nickin Hmm Ne İyi Ne Kötü ReSimide Hecmi Hec ßeqenmedim Hıh iSmimide Söylim ßari Her Ne Kadar ßana qıCık Olup ßeqenmicek Olsan^da '' CiqD3m ''
Nick Mi?avatarmi? Imzami?
|
PeRim$si !! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Qetesh ßenim En aZından ßaq iSe Yarıycak ßi Seyim Var Tuttuqum Takım qißi Ya Senin Hic ßisiyin İse Yaramas Puhaha İmzan Cok ßanel .. Nickin Hmm Ne İyi Ne Kötü ReSimide Hecmi Hec ßeqenmedim Hıh iSmimide Söylim ßari Her Ne Kadar ßana qıCık Olup ßeqenmicek Olsan^da '' CiqD3m '' İsmide işe yaramaz. Dediğişm gibi bir tek tuttuğu takım güzel PeRim$si !! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beenmis oLmanızdan Kıvanc Duydum ßayım rica ederim hanfendi Allah tekrarını nasip eder inşallah
10-09-2009, Saat: 01:44 PM <
Qetesh .. Takımımıda Deisdiriorum Sırf Sen ßeqenecek Hic 1 Sey ßulama Die .. : ))
Bende sana onu diyecektim .. Takımınıda değiştir, GS nin senin gibi bir taraftara ihtiyacı yok diyecektim. Ama dememe gerek kalmadı..
Tşkler
10-09-2009, Saat: 02:44 PM <
Gs Senin qißi ßi Taraftara ßence H,c İhtiyacı Yok Sen Tüm Takımlardan ßence Elini Ayaqını Cek Rahata Ersinler
10-09-2009, Saat: 04:57 PM <
Gs ßenim Takımım Ve Tuttuqum Takımı Tutmanı iStemiorum ßırak ßizi ßir ßasımıza Gs^ımLa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
en karizma nick kimin? | bebiS | 259 | 8,251 |
07-30-2008, Saat: 02:01 PM Son Yorum: nry8 |
|
ALTAKİ üyeye yeni nick bulun | korkusuz | 41 | 3,264 |
06-30-2008, Saat: 04:01 PM Son Yorum: Son Noktam |
Konuyu Okuyanlar: 773 Ziyaretçi