MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe olar can?m yaz?nn bisim tarladan ( ?) ald?m zula ettiydim dur getiremm..
hee getir canim koy s?le ortaya yiyek hepimiz
Garip Sohbetler
|
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe olar can?m yaz?nn bisim tarladan ( ?) ald?m zula ettiydim dur getiremm.. hee getir canim koy s?le ortaya yiyek hepimiz
11-27-2006, Saat: 09:23 PM <
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Way Bea Seni An?lm? Kapm??t? Ben Niye Kapamad?m Sultanc?mla hat?rlam?on mu o geceyiii bee terasta bi konu a?t?m senle an?ll ben isticem kafkas?na girdiniss tabi gecenin sonunda an?l bnm msni istedi vee ba?lad??...hehehe nese bu konuyu uzun atlayal?mm......
Hea Tamam Sultan KAbul Edion mu Özgülle Geliyoruz Seni İstemeye
11-27-2006, Saat: 09:25 PM <
gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee tamam bende getirem burdan bi alaman cukulatasigetir baj?m getir...bende hastal?k var a??r? derecede hemde....?ikolata yemeden duramm...hehehe
11-27-2006, Saat: 09:26 PM <
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hea Tamam Sultan KAbul Edion mu ?zg?lle Geliyoruz Seni ?stemeyehehehhehe ben bilmm babam bilir....:yikildim:
Babana Bi Sor Sultan Geç Kalmayak Bu Seferde Başkasına Kaptırısam İntihar Ederim
tamam bajim yüz görümlülügü olarakta biz sana cukulata veriirz ozaman
hadi bu sefr kaciyom kendinize cok iyi bakin görüsürüz ali lam konus sen bakim dügünü falan sonra sölersin bizde gelin kizimiza uygun bisey yapariz
11-27-2006, Saat: 09:30 PM <
gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bajim yüz görümlülügü olarakta biz sana cukulata veriirz ozamanhehehe oks canım getmeye nietlisin sona grş....mucxx xbana çikolatadan kemer takk kıs hehehe:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|