Mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim..
İmza: Adem
İmza: Adem
Rapunzel'im Doğum Günün Kutlu Olsun...
|
Ayy gec kaldım galba =/
Kusura bakma cnm şmdi gördmm : ( Nice yıllaraaa :tolga: Hep mutlu ol inş : ) Âh be.
cnm şekerim bitanem doğum günün kutLu oLsun daha yeni gördüm vaLLa
iyiki doğdun iyiki varsın
nice senelere prenses sanırım 14üymüş doğum günün yeni gördüm bi süre foruma giremedim ama döndüm artık sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim canım benim
Doğumgünün kutlu olsun canım.
Sevdiklerin ile nice güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllara. Herşey güzelim gönlünce olsun deli-kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı::k:BİRTANEM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :k:HERŞEY KALBIN KADAR TEMIZ:k: SENIN KADAR GÜZEL OLSUN:k::k:..................SENI COK SEVIYORUM :k::k::k::k:........HER DAIM GÜLEN YUZUN ADRESIN OLSUN:k::k::k::k:..........BITANEM SEN HERŞEYIN EN IYSIINI HAKEDIYOSUN...........:k::k::k::k::k::kucak: :kucak: teşekkür ederim canımm benim.o senin temiz yürekli olmandan kaynaklı ))) PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayy gec kaldım galba =/ sağol canımm benimde cevabım biraz geç oldu sanırım.. çok teşekkür ederim... HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm şekerim bitanem doğum günün kutLu oLsun daha yeni gördüm vaLLa sağol canımm iyi ki sizlerde varsınız ))) sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nice senelere prenses sanırım 14üymüş doğum günün yeni gördüm bi süre foruma giremedim ama döndüm artık sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim canım benim çok sağol ablamm )) hiç sorun değil bende yeni girebildim ancak cevap yazabiliyorum )) hep beraber inşallah güzel günlere... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 1,004 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,510 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEÄžİM...(S&s) | >As!_M€L€q< | 45 | 4,199 |
04-12-2022, Saat: 12:06 AM Son Yorum: wildfang |