ßen Sana ßolca Sevkatle Kucaklarım ßeßeim Meraklanma Sen
Nick Mi?avatarmi? Imzami?
|
:o süper olur canım bir de şöle omzunda ağlasamda zehrimi akıtsam
12-18-2009, Saat: 05:16 AM <
qüLüm Kendini Sıkma aqLaMaMak iÇin ,,
Otur aqLa İcinde hic Bi Sıkıntı Tutma anLat Cıksın İçinden Ah keSke Yanında oLsam # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qüLüm Kendini Sıkma aqLaMaMak iÇin ,, ben her gece ağlıyorum nerdeyse zateN ama bitmiyoo geçip gitmiyoo hergün yenilenioo hergün daha da zorlaşıoo BU HAYAT BENI ÇOK YORUOO
12-18-2009, Saat: 05:24 AM <
inŞ. ßir qüN düSelir Canım Ne Diyimki ,, ßende cOk Sey Atlattım
Ama ne ßilim ßünyem KaldırmıO Fasla HÜzüntüyü ßenim Hemen Saklıyıp qöMüorum iÇime o Yuzden ßunca Cekilen aCıların ßu Kadar Faslaca Surmesini Sadece inSanların ßeyinleriyle aLakalı ßisi oLarak qöRüOrum Yani iStersen herSeyi oLumlu Yapıp cOkca Mutlu oLaßilirsin .. # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inŞ. ßir qüN düSelir Canım Ne Diyimki ,, ßende cOk Sey Atlattım ah be canım hani artık sözün bittiği yer vardır ya bu aralar oralardayım.. hiçbişey mutlu edemiyor benı halbuki ben ufak şeyLerle mutlu olabilen bir insandım neşemi bile kaybettım herşeyımle beraber..
12-18-2009, Saat: 05:34 AM <
Tekrar KazanaCaksın ,, Ama o qüNe Kadar ßeynini Kullanırsan Kazanacaksın ,,
qüLüşlerini kimSeye eSir eTme ßırak öZqür Kalsınlar Sen herSeye Raqmen Mutlu Ol qüLümseki hiC ßisey Seni Yıkamasın .. koCaman iiqeCeler Öpücüqü qüLüm CıkıOrum ßen
ii geceler periim allah rahatlık versin
Rabbim bana da uyku versin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
en karizma nick kimin? | bebiS | 259 | 8,251 |
07-30-2008, Saat: 02:01 PM Son Yorum: nry8 |
|
ALTAKİ üyeye yeni nick bulun | korkusuz | 41 | 3,264 |
06-30-2008, Saat: 04:01 PM Son Yorum: Son Noktam |
Konuyu Okuyanlar: 484 Ziyaretçi