Iki Satıra..
|
Mektup devri biteli çok oldu akıllım. Artık e-mail var, sms var, msn var, 3g bile var. Çağa ayak uydurun biraz
12-25-2009, Saat: 07:43 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mektup devri biteli çok oldu akıllım. Artık e-mail var, sms var, msn var, 3g bile var. Çağa ayak uydurun biraz herSeye ßişi ßuLcan Yani Dimi Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mektup devri biteli çok oldu akıllım. Artık e-mail var, sms var, msn var, 3g bile var. Çağa ayak uydurun biraz eskiden dah güzLmiş bence teknoLoji iLerLedikçe insanLarın sevgisi biLe değişiyo ben mektup bekLiyorum hıh # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herSeye ßişi ßuLcan Yani Dimi buLmasa oLmas zaten cnm
Bi slm yaz gönder. Cevabı bir hafta sonra gelsin..
Of off ben kriz geçiririm..
bende erkek arkadaşım askerken telefonla konuşabılmemize rağmen mektup yazardım ama asıl bomba mektubu kargoyla yollardım
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi slm yaz gönder. Cevabı bir hafta sonra gelsin.. sadece sLm yazma sende asLında mektupLa herşyini dile getirmek daha koLay hasatnede bi oda ayıurın adem kriz geçirecek birazdan acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende erkek arkadaşım askerken telefonla konuşabılmemize rağmen mektup yazardım ama asıl bomba mektubu kargoyla yollardım saçma sapan şeyELr yazmıyodun demi maLum ilk komutanLar okuyo ya mektupLarı HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saçma sapan şeyELr yazmıyodun demi maLum ilk komutanLar okuyo ya mektupLarı yok ya direk o gidip kargodan kendi teslim alıodu
12-26-2009, Saat: 02:59 PM <
ßen Knt Gitmesin ,, Karqoya Para Verilmesin Cart Curt Diye
Msnden HaberlesiOrum Daha Ekonomik Oluo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi