gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bosver ablam sen onu gicik o
ali k?c?klere sevgi g?ster..
kaba insan
neyse ben ka?t?m kendinize iyi bak?n ?pt. abijim ama ndn k?s?yonya ben seni jnmdan ?ok seviyom apLam?da miley31: miley13:
Garip Sohbetler
|
11-28-2006, Saat: 09:38 PM <
gurbetci Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bosver ablam sen onu gicik o neyse ben ka?t?m kendinize iyi bak?n ?pt. abijim ama ndn k?s?yonya ben seni jnmdan ?ok seviyom apLam?da miley31: miley13: tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canim benim sende kendine cok iyi bak saka yapiyo abin ablacim mucux AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saol ?zg?l ARt?k G?r??meyelim Ne Dersin ?tamam alicim sen bilirsin...
11-28-2006, Saat: 11:47 PM <
D?n gece yine seni d???nd?m
Evet seni d???nd?m yine Seni ne kadar sevdi?imi Senin i?in g?nl?m?n derinlerinden ge?ipte Sana bir t?rl? s?yleyemedi?im o iki kelime var ya ??te onlar? d???nd?m... Biraz h?z?nlendim y?z?n g?z?m?n ?n?ne geldi Hani o tebess?m?n varya... O bak???n?n i?inde kayboldum Sonra anlad?m ki sensiz ya?amak ?ok zor ve... En ?nemlisi sensiz ya?amak ?l?m geliyor bana Biliyorum okumuyor olacaks?n bu sat?rlar? ama Hani olurda okursan birg?n bunlar? Sana olan sevgimi anlatmaya ?al??t?m ama Olmad? be g?l?m... Kelimeler her zaman ki gibi kifayesiz kald? Anlatmak ?yle zor ki bunlar? Anla be g?l?m ya sen olursun bana yar yada ?l?m Ba?ka yolu kalmad? be....... Sensizlik ?l?me e?it be g?zelimmmmmmmmmmmmmm SEN? SEV?YORUM B?TANEM NE KADAR BEN? DUYMUYOR OLSANDA |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|