Aℓℓαн`ıм göиLüмdε σℓαиι нαккιмdα нαγιяℓι εγℓε..
нαккιмdα нαγιяℓι σℓαиα göиℓüмü яαzι εγℓε..
нαккιмdα нαγιяℓι σℓαиα göиℓüмü яαzι εγℓε..
Acemhe'den :P
|
Aℓℓαн`ıм göиLüмdε σℓαиι нαккιмdα нαγιяℓι εγℓε..
нαккιмdα нαγιяℓι σℓαиα göиℓüмü яαzι εγℓε.. Gözlerini şimdi kapat yalnızlıklar aşinalığını terk etsin yüreğinden
Yokluğun olmasın kapımda[i] unutuluş türküleri çalmasın sazında.[/i] Yar ol dudaklarımdaki asırlar süren bekleyişe Bileklerimdeki sensizlik dövmelerini çıkart sevgili gibi öpüşlerinle Söndür yangınlarımı yüreğinin denizlerinde al götür beni hiç duyulmamış hiç söylenmemiş "MasaLLar üLkeSine" AraLıkmıydı Tenimin Kapısı da
Ordan mı Kaçtın ßensizLiğe Adım ßaşı Kabus OLmuş ßir OnursuzLuğun İçinde Can Çekişip Acı Üretmekse Aşk ßen ßana ßiLe Çok Sen Sunmuşum Gidişinin Üstü KaLsın Yar ßen ALtında £ziLdim Zaten Üzerine İsminin YontuLduğu ßir Mezar Taşıyım Şimdi MutLu Musun ? Yordu !
Gözyaşlarım gözlerimi .. Yorgun düştü yüreğim .. Söylemek istediğini anlatamamaktan .. Yordun yüreğimi sevdiğim .. Kendini saklamaktan .. SeviyoRum deseydim sever miydin ??? ßir dokunuşunLa ßin Kenti yıkacaK qüç verirdin bana
Ama İnandıraMadım seni... Sen sorquLarken ßeni kafanda ßen qözLerinin içine bakıordum kuşkuyLa.. ßir tek sözün ßağLardı ßeni sana Oysa sen hep susmanın Koynunda.. Yanılmışım..
Yanılgılarla geçmiş ömrüm.. ve Ben daha yeni farkediyorum..Herşey senin gitmenle aydınlandı.. Ama benim dünyam artık karanlık | Herşeyin aydınlanmasıyla bilikte karardı dünyam ve sen artık yoksun benim bu karanlık dünyamda oySaki.. Adına aşk koyduğum o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım..
Beni sevmemene isyan edip kaçmak
Sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak Ruhumun en büyük yanılgısıydı (!) Hayat bana en acımasız yüzünü sevgimi inkar ettiğim ZamanLarda gösterdi... Bilki sen kanattın kabuk tutmu$ bu yarayı ve emri verdin ruhum acıyı tattızehre çaLdı.
Kokusu keskin bıçak gibiydiserin bir rüzgarımsa eksik göz kapakLarımda uykuLar deLik de$ik. Sor bu canıma kaç kez taLip oLdu azraiLgeLir geçer selLm verir bu kapıma söyLe kim biLir en derinde sancıLarLa sevi$ir oLdu kabusum huzrum idam öncesinde son diLekti yok yoLum. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|