Ve şimdi bir kalbi bir bedenden ayırıp gitmenin tam vaktidir;
Hoşçakall !!
Hoşçakall !!
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Ve şimdi bir kalbi bir bedenden ayırıp gitmenin tam vaktidir;
Hoşçakall !!
angel_from_hell
01-21-2010, Saat: 11:53 PM <
[COLOR="Black"]kimini yakıp geçen aşklar ictmiş
kimini yanlış kararlar yıkıp geçmiş kimine yakın dostu ihanet etmiş kimi hayatın sillesini yemiş[/COLOR] kırık kaLpler [COLOR="#000000"]duragında inecek var yüregindeki dertleri dökecek var[/COLOR]
Her şey seninle güzel yolda yürümek bile
Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki bu yaş bile Beklenmedik bir anda ayrılık gelip çatsa Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana Her şey seninle güzel duyduğum bu ses bile Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile Her şey seninle güzel bu yağmur bu kar bile Yüzümdeki gözyaşının izleri onlar bile
Ne telefona gidiyor elim
Ne farkındayım günün güneşin Heryanım nazlı gülüşün, gülyüzün Görmez oldum senden başka Hiçbirşeyi iki gözüm Ki ben ne yol, ne iz bilmiyorum Sanki liseliyim toyum Seviyorum sonunda itiraf ediyorum Okadar temiz ve sahi Öpmeye bile kıyamıyorum Ki ben neredeyse inanmazdım Aşk tenlerin seçimiydi Geçici ateşiydi Gelip vurdu tam hedeften Bu saatten sonra olacak işmiydi? İnansaydım yanar mıydım? Kalır mıydım savunmasız, çaresiz çocuk gibi Tatmasaydım o zamanda Yaşamış sayar mıydım kendimi adam gibi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,714 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,246 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,282 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |