emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bizde simdi tanısırız oznm ben sana tanınmıs olma sebebimi anlatırım bu arada hoşbulduk
memnun oldum tanıştığımıza nasıl tanındın anlat bakalım
ben qeLdim :D
|
emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bizde simdi tanısırız oznm ben sana tanınmıs olma sebebimi anlatırım bu arada hoşbulduk memnun oldum tanıştığımıza nasıl tanındın anlat bakalım
02-08-2010, Saat: 09:58 PM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:memnun oldum tanıştığımıza nasıl tanındın anlat bakalım bende memnun oldum funda önceki profilimde tanısmıstım herkesle cook kisilerle tanısmıstım ama sonradan ne buraya girebildim nede msne hepsinin sifresini kaybettim emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende memnun oldum funda önceki profilimde tanısmıstım herkesle cook kisilerle tanısmıstım ama sonradan ne buraya girebildim nede msne hepsinin sifresini kaybettim b12 in mi eksik sen kimlerle tanıştığını da hatırlamıyorsundur şimdi
02-08-2010, Saat: 10:03 PM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:b12 in mi eksik sen kimlerle tanıştığını da hatırlamıyorsundur şimdi b12-13 pek bilmem ben ama o kadrda deil hıh onları hatırlıorum hem sen nasıl benim gibi bi sahsiyeti tanımamıssın cook sasırdım :O:O emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:b12-13 pek bilmem ben ama o kadrda deil hıh onları hatırlıorum hem sen nasıl benim gibi bi sahsiyeti tanımamıssın cook sasırdım :O:O nie tanımam mı gerekiodu ben 7-8 aydır daha aktifim daha önce çalışıyordum fırsatım olmuyordu
02-08-2010, Saat: 10:08 PM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie tanımam mı gerekiodu sen tabi benim dier yanımla tanısmadın haklısın tanımamakta ama gec kalmadın bu aksam herşeyi ögreniceksin sana torpil yapıcam 7-8 aydır tatilde misin emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen tabi benim dier yanımla tanısmadın haklısın tanımamakta ama gec kalmadın bu aksam herşeyi ögreniceksin sana torpil yapıcam 7-8 aydır tatilde misin yok tatil değil zorunlu sadece sağlık problemleri
02-08-2010, Saat: 10:12 PM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok tatil değil zorunlu sadece sağlık problemleri bu saglık problemleri benide cok yatırmıstı ama ii oluo ekmk elden su gölden emre-altan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu saglık problemleri benide cok yatırmıstı ama ii oluo ekmk elden su gölden ben hiç memnn değilim be artık düzelmek ve çalışmak istiyorum
02-08-2010, Saat: 10:16 PM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben hiç memnn değilim be oyy kıyamam :S gecmiş olsun... hayırdır problem ne (hemen doktor kişiliğime bürünüorum ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bn qeLdim .. (: | di$i_kaRTaL | 15 | 723 |
04-12-2022, Saat: 08:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
seLAMMM ben qeLdim ama bos geLdim:) | deliyureq | 18 | 705 |
04-11-2022, Saat: 02:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
sıkışın bende qeLdim :) | HayaLKı@zı@ | 22 | 1,235 |
09-27-2009, Saat: 10:53 AM Son Yorum: Mert Can |